εγω οταν δουλευω στο Συνταγμα πινω χυμο 3 ευρω τον πουλανε.Πρωτα διπλο καπουτσινο,10 τσιγαρα,2 κουλουρια και μετα χυμο ροδιπού πουλάνε ρόδια ρε στα μανάβικα των σούπερ δεν έχει πέσει το μάτι μου![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.220
- Πόντοι
- 2.606
πήγε σε μια ερημιά να γαμήσει μια πιτσιρίκα έσκασε 200 για δυο πιστο και τζακούζι αλλά έχει λογοτεχνική αξία μη επιτηδευμένη δημιουργεί εικόνες, συναισθήματα, αρώματα κλπ εμβαθύνει πολύ στην ψυχοσύνθεση των ηρώων![]()

πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έχω παραγωγή.πού πουλάνε ρόδια ρε στα μανάβικα των σούπερ δεν έχει πέσει το μάτι μου![]()
φερε 3 κιλαΈχω παραγωγή.![]()
Επισκέπτης
Kαλησπερα![]()
τι πίνεις ρόδι ;)
Επισκέπτης
μην τσιμπάτε δείτε που αχνίζει ;)
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλά όταν λέω παραγωγή εννοώ 10 δεντράκια.φερε 3 κιλα![]()
Για προσωπική χρήση και των άμεσα κοντινών φτάνουν αλλά τι σκα΄τα τα κάνεις 3 κιλά

θα τα δωσω στον μηδα να αποτοξινωθει με τα δηλητηρια που τρωει απο το λιντλΚαλά όταν λέω παραγωγή εννοώ 10 δεντράκια.
Για προσωπική χρήση και των άμεσα κοντινών φτάνουν αλλά τι σκα΄τα τα κάνεις 3 κιλάεγώ ένα άντε δυο ρόδια το πολλη να φάω όλο το χρόνο.
![]()
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για τον Μήδα δίνω.θα τα δωσω στον μηδα να αποτοξινωθει με τα δηλητηρια που τρωει απο το λιντλ![]()

Για τον Μήδα δίνω.![]()
Επισκέπτης
Καλά όταν λέω παραγωγή εννοώ 10 δεντράκια.
Για προσωπική χρήση και των άμεσα κοντινών φτάνουν αλλά τι σκα΄τα τα κάνεις 3 κιλάεγώ ένα άντε δυο ρόδια το πολλη να φάω όλο το χρόνο.
![]()
ρε καλά είναι τα ρόδια απλώς είναι μαλακισμένα στο φάγωμα και σου κολλάνε στα δόντια τα σπόρια
ρε μπινε διαβασες τι εγραψα;και στην σκατογειτονια σου θα πουλανε χυμο ροδι.ρε καλά είναι τα ρόδια απλώς είναι μαλακισμένα στο φάγωμα και σου κολλάνε στα δόντια τα σπόρια![]()
Επισκέπτης
θα τα δωσω στον μηδα να αποτοξινωθει με τα δηλητηρια που τρωει απο το λιντλ![]()
τα ρόδια είναι σούπερφουντ κι αυτά

πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έχεις αραιοδοντία?ρε καλά είναι τα ρόδια απλώς είναι μαλακισμένα στο φάγωμα και σου κολλάνε στα δόντια τα σπόρια![]()

εισαι μαλακας τερματα ρόδια είναι σούπερφουντ κι αυτά![]()
![]()
σαν τους κροταφους ενα πραγμαΈχεις αραιοδοντία?![]()
Επισκέπτης
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι και όταν μιλάει φτύνει. :Sσαν τους κροταφους ενα πραγμα![]()
κολλάνε στις δοντούρες πάνω![]()

Επισκέπτης
ρε μπινε διαβασες τι εγραψα;και στην σκατογειτονια σου θα πουλανε χυμο ροδι.![]()
ναι οι μαύρες πιατσόβιες έχουν κανάτα μαζί