You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
δεν με νοιαζει ρε με την μουρη αναμεσα θα κοιμαμαι εξαλλουΡώτα την.![]()
Βραζιλια τα εφτιαξα ..τι να μου πεις που θα παω τους ειδαμε και τους Ελληνες.Βεβαια οταν πρωτοεκανα εγω ήταν αχρηστοι όλοι εδω.Ασε...
φοβερες επεμβάσεις στη βραζιλια...και για κωλο αν θες να κανεις είναι πολύ μπροστα!!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Αμα σου στειλει και κωλο θα ανησυχήσω βαθυτατα.Αλεξ να ξέρεις φίλοι φίλοι αμα μου στείλει η Ρόζυ τα βυζα της σε πιεμ θα αναγκαστώ να τ ανοίξω![]()
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε μαλάκα θα βάλω να δω τον ματωμλενο γάμο,αφου θυμάμε είπανε οτι ο μόνος που διέφυγε ήταν ο Μελανιχθυς.Δε γλιτωσε ρε βλακα αυτος τον σφαξανε στην αρχη το θυμαμαι
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Αμα σου στειλει και κωλο θα ανησυχήσω βαθυτατα.

Αγαπη μου!!!!
Ξερω ξερωφοβερες επεμβάσεις στη βραζιλια...και για κωλο αν θες να κανεις είναι πολύ μπροστα!!!
Επισκέπτης
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Ρε μαλάκα θα βάλω να δω τον ματωμλενο γάμο,αφου θυμάμε είπανε οτι ο μόνος που διέφυγε ήταν ο Μελανιχθυς.![]()
Εχεις δικιο το τσεκαρα μολις
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.182
- Πόντοι
- 2.606
για την σωματική μου ακεραιότητα μόλις αντικρίσω το θέαμα ;Αμα σου στειλει και κωλο θα ανησυχήσω βαθυτατα.

Ξερω ξερω![]()
![]()
![]()
εχεις βαλει?????
Επισκέπτης
παιδιά πόσες φορές τα έχετε δει

LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
παιδιά πόσες φορές τα έχετε δει![]()
Εν τω μεταξυ ειπα μια μαλακια για την αλλη και το δεσαν σκοινι κορδονι όλοι για τον πουτσο ειναι το ιντερνετ

Επισκέπτης
Εν τω μεταξυ ειπα μια μαλακια για την αλλη και το δεσαν σκοινι κορδονι όλοι για τον πουτσο ειναι το ιντερνετ![]()

πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εν τω μεταξυ ειπα μια μαλακια για την αλλη και το δεσαν σκοινι κορδονι όλοι για τον πουτσο ειναι το ιντερνετ![]()
Ανασύνταξη δυνάμεων,ο γερό λάνιστερ πέθανε,οι μπολτον πέφτουν,η χαζοσανσα ξυπνάει σιγά σιγά,η Αρυα γαμεί και δέρνει.Εχεις δικιο το τσεκαρα μολις![]()
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Α για την πουροτέκνη λες.Εν τω μεταξυ ειπα μια μαλακια για την αλλη και το δεσαν σκοινι κορδονι όλοι για τον πουτσο ειναι το ιντερνετ![]()
Ηδονίστηκε σήμερα που μιλάγανε για τα βυζιά της.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Ανασύνταξη δυνάμεων,ο γερό λάνιστερ πέθανε,οι μπολτον πέφτουν,η χαζοσανσα ξυπνάει σιγά σιγά,η Αρυα γαμεί και δέρνει.
Πού ειδες να πεφτουν οι μπολντον, με βαση τη σειρα δε μιλαμε; Αντιθετως θα 'λεγα.
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
;)Πού ειδες να πεφτουν οι μπολντον, με βαση τη σειρα δε μιλαμε; Αντιθετως θα 'λεγα.