brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.181
- Πόντοι
- 2.606
εχεις γυναικομαστια αλεξ;Δεν ζηλευω τύπε, από βυζι είμαι καλυμμενος απολυτα![]()
εχεις γυναικομαστια αλεξ;Δεν ζηλευω τύπε, από βυζι είμαι καλυμμενος απολυτα![]()
Θα μας βαλεις και τα δικα σου, η θα παρεξηγηθει ο Αλεξ?![]()
Τα βλεπει αυτος που πρεπει ;)Έλα πέτα και εσύ τα βυζιά σου να δούμε.![]()
Δεν κανω πλακα τύπε, παρα λιγο θα την επειθα κιολας.τι μλκς![]()
Αυτη που παντρευτηκε ο βλακας ;)
Αμα τα βαλει θα τον παιζετε με τα δυο χερια μεχρι να τον ξεκολλήσετε![]()
Το ξέρω :-* :-* :-*Ελα βρε αγαπη μου, αφου ξερεις ότι εγω δεν εχω ματια για αλλα εκτος από τα δικα σου![]()
δεν μας έδειξε τι απέγινε αυτός λογικά θα διατηρήθηκε ο γάμος αφού έτσι κι αλλιώς θα την γάμησε![]()
Εκει δεν χρειαζεται να πληρωσω τιποτα...Αντιθέτως πρεπει να της παρουν τα βυζια σε καλούπι να τα προσαρμοζουν σε άλλες με επεμβαση...δεν τα εχει πληρωσει αυτα ακομα...
Δεν κανω πλακα τύπε, παρα λιγο θα την επειθα κιολας.
Ημουν αρκετα πειστικος εεεεε?Το ξέρω :-* :-* :-*
για πιο λογο ρε;Δεν κανω πλακα τύπε, παρα λιγο θα την επειθα κιολας.
Αμα τα βαλει θα τον παιζετε με τα δυο χερια μεχρι να τον ξεκολλήσετε![]()
Εκει δεν χρειαζεται να πληρωσω τιποτα...Αντιθέτως πρεπει να της παρουν τα βυζια σε καλούπι να τα προσαρμοζουν σε άλλες με επεμβαση...
Ακομη θυμαμαι τον Λακη που ελεγε ότι εφαγε ενός ανθρωπου 50.000 ευρω ολο το εφάπαξ και δεν εδωσε και αποδειξη, για να του φτιαξει τα δοντια.αποδειξη θα ζηταγες εσυ ? ή σαν τον Λακη που δεν εδινε στα γεροντια
Δεν κανω πλακα τύπε, παρα λιγο θα την επειθα κιολας.
Δεν ξερω φιλε καθολου. Ούτε την ειδα την κοπελα ποτέ ούτε είχαμε καμια επαφη.Τι εγινε η Βιλμα βρε? παντρευθηκε![]()
![]()
τι λες μωρη μαραμενη εσυ?Δικα μου ειναι.δεν είναι δικά της φίλε όπως και συ δεν είσαι λιοντάρι ;)
Όχι ρε, απλως υπολογιζα ότι θα εδειχνε μετα την ευγνωμοσυνη τηςγια πιο λογο ρε;ειχες λεφτα για σκοτωμα;