Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.327
- Πόντοι
- 12.756
ψευτομαγκα του πληκτρολογιου νιπουλοβερ γαμας μονο με την οπισθεν τραβελια ,θα φας καλα απο μενα.....
ελα να σου πω στο αυτακι ;) θα σε γαμαω και θα βελαζεις
ψευτομαγκα του πληκτρολογιου νιπουλοβερ γαμας μονο με την οπισθεν τραβελια ,θα φας καλα απο μενα.....
θα σε κερασω εγω ρε οποτε κατεβω.....θα πιουμε ολο το μαγαζι....θεσσαλια rules......αμα θες στο τελος θα το γκρεμισουμε κιολας σαν την ταινια
θα σε λιωσω ρε πουσταριο αμα σε πετυχω πουθενα....θα σου βαλω το πληκτρολογιο στον κωλο σου που σου ειναι και ευχαριστοελα να σου πω στο αυτακι ;) θα σε γαμαω και θα βελαζεις
Αφού δεν κατεβαίνεις τύπε,είπες... ;)
Αφού δεν κατεβαίνεις τύπε,είπες... ;)
Πότε γάμησες τελευταία φορά?παιδιά όχι τα θεία παίζετε την ψυχή σας στα ζάρια *P
Γουστάρεις τζιελ?Αφού δεν κατεβαίνεις τύπε,είπες... ;)
θα σε λιωσω ρε πουσταριο αμα σε πετυχω πουθενα....θα σου βαλω το πληκτρολογιο στον κωλο σου που σου ειναι και ευχαριστο
ρε πουστρακι οταν μιλας μαζι μου δεν θα παιζεις με το πουλακι σου απο κατω απο το σεντονιδεν εχει διαβατηριο μαν ;)
Έχεις κλείσει ραντεβουδάκι?
σκασε βρε μαλακα αυτιστικέ , γιουσουφακι του τσατ
Υπερβολή. ;)ρε πουστρακι οταν μιλας μαζι μου δεν θα παιζεις με το πουλακι σουαποκατω απο το σεντονι
καραγκιοζη καθυστερημενε πουλας φιδια ρε ταλαιπωρε ,πηγαινε να σε πηδηξουν σε καμια πλατεια να βγαλεις κανα πενταευρω να φαςσκασε βρε μαλακα αυτιστικέ , γιουσουφακι του τσατ
Γουστάρεις τζιελ?
μπίλυ ωραίο άβαταρ ζόρικο![]()
δεν εχει διαβατηριο μαν ;)
Έχεις κλείσει ραντεβουδάκι?
ρε πουστρακι οταν μιλας μαζι μου δεν θα παιζεις με το πουλακι σου απο κατω απο το σεντονι
Για πες ποιά πρεζού έχεις επιλέξει πάλι?δεν είσαι σίγουρο μπορεί και μεθαύριο αλλά τι θ'αλλάξει![]()
Ωραιος μαν!!! To εβαλα και το (ξανα)ειδαάσ'τον αυτόν κάνε εμένα κάνε εμένα
^καπαρτινάκιας![]()
καραγκιοζη καθυστερημενε πουλας φιδια ρε ταλαιπωρε ,πηγαινε να σε πηδηξουν σε καμια πλατεια να βγαλεις κανα πενταευρω να φας
Για πες ποιά πρεζού έχεις επιλέξει πάλι?![]()