πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι θα φας αύριο?ξέρεις γιατί πέφτουν τα μαλλιά του βμςπάουερ είναι σύμπτωμα της κατάθλιψης και αυτό ;)
Τι θα φας αύριο?ξέρεις γιατί πέφτουν τα μαλλιά του βμςπάουερ είναι σύμπτωμα της κατάθλιψης και αυτό ;)
εγώ (αυριο πλέον) προγραμματίζω στριπικό ηδονισμό
Πήγες χασάπη?αρνί μαλακίες![]()
ξέρεις γιατί πέφτουν τα μαλλιά του βμςπάουερ είναι σύμπτωμα της κατάθλιψης και αυτό ;)
ξέρεις γιατί πέφτουν τα μαλλιά του βμςπάουερ είναι σύμπτωμα της κατάθλιψης και αυτό ;)
Σε 10 χρόνια θα εκτυπώνονται νέα τριχοθυλάκια σε 3d printer.
Πήγες χασάπη?
Στα πολιτιστικά κέντρα της Συγγρού ή πιο παρακμιακά;
πέφτουν λόγω υπερέκκρισης τεστοστερόνης (ή μάλλον dht) , είναι παράτολμος και ασύδοτος (απ'όσο έχω καταλάβει)
βέβαια σε κάποιους πέφτουν και απο την πολλή μαλακία , παράξενο φαινόμενο δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί...
παίζει σίγουρα ρόλο και το γενετικό
όσο για την κατάθλιψη , πιστεύω ότι η είναι καλό κίνητρο ηδονισμού (αν κρίνω εξ ιδίων)
Του Μήδα για ποιον λόγο λες να του πέφτουν?πέφτουν λόγω υπερέκκρισης τεστοστερόνης (ή μάλλον dht) , είναι παράτολμος και ασύδοτος (απ'όσο έχω καταλάβει)
βέβαια σε κάποιους πέφτουν και απο την πολλή μαλακία , παράξενο φαινόμενο δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί...
παίζει σίγουρα ρόλο και το γενετικό
όσο για την κατάθλιψη , πιστεύω ότι η είναι καλό κίνητρο ηδονισμού (αν κρίνω εξ ιδίων)
Και καλά θα πας επίσκεψηαλλού θα το φάω σιγά μην μαγείρευα για μένα αρνί *P
πιο παρακμιακά πόρνε μου
αλλά δεν αποκαλύπτω , θα το διαβάσεις στην κριτική μου , αν και εφόσον πάνε όλα καλά![]()
Και γω εκει θα ειμαι τυπε μου
Εδω και χρονια απαξιωνω τις πιρφορομαζωξεις, τα γιορταστικα τραπεζια κλπ και κυκλοφορω μονος σαν την αδικη καταρα στις πιατσες.
Ετσι γιορταζω![]()
Του Μήδα για ποιον λόγο λες να του πέφτουν?
Aναμένω το ηδονιστικό ανάγνωσμα!![]()
παλια στην πορνοσαλονικη γαμουσα ενα μουνι ιδιο μ αυτην ,την γνωμη σουΕίμαστε σαν λύκοι ανάμεσα στους ανθρώπους!
παλια στην πορνοσαλονικη γαμουσα ενα μουνι ιδιο μ αυτην ,την γνωμη σου
απο την μαλακία και το άγχος (εικάζω , δεν τον ξέρω τον άνθρωπο , αλλά δε μου βγάζει ότι είναι πορνος)
Κάποτε ήταν κορυφαίος ενημερωτής για μασάζ και κολ γκερλ.
ειχε ομως την νεμεσι του τον ντανιελ72Κάποτε ήταν κορυφαίος ενημερωτής για μασάζ και κολ γκερλ.