Επισκέπτης
σε ευχαριστω για την συμβουλη σλαβυφιλε εντελως φιλικα δεν θα σου βγει σε καλο που καθεσαι εδω με εμας
δεν κανω πλακα για σενα το λεω
σε ευχαριστω για την συμβουλη σλαβυφιλε εντελως φιλικα δεν θα σου βγει σε καλο που καθεσαι εδω με εμας
δεν κανω πλακα για σενα το λεω
και να φτανεις την καλπη ;)Για να ψηφίσεις πρεπει να βγεις απο το σπίτι ;)
σε ευχαριστω για την συμβουλη σλαβυ
οποίον μου δώσει τα περισσότεραΤι θα ψηφίσεις στις εκλογές?
σατανικο ;)Δεν είναι πρόβλημα αυτό το δίνεις σε έναν από την εφορευτική επιτροπή και στο ρίχνει ;)
αμα ειναι εφορευτική ο λιλας;Δεν είναι πρόβλημα αυτό το δίνεις σε έναν από την εφορευτική επιτροπή και στο ρίχνει ;)
εχουμε πολλα κανταρια στην πλατη ολοι εδω
πρωτα με τηλεοραση κ μετα με νετ
δεν ειμαστε τυχαιοι
ποσα παιρνεις και τι προγραμμα κανεις μωρη πορνη?οποίον μου δώσει τα περισσότερα
στα χωρια έτσι ψηφιζουμε
ο μπολντης ξερει του το εχουνε πει κατι 12χρονα στο κοσμοφορουμ ;)δλδ?
πως να κανω καμακι?
ξερεις τους φιλους που εχω ?ο σλαβυ ειναι αληθινος φιλος και θελει το καλο σου οχι σαν αυτους που εχεις εκει εξω που σε ζηλευουνε και θελουν το κακο σου ;)
ξερεις τους φιλους που εχω ?![]()
εγώ την σκέφτομαι με μπουσδουκου σε τριοΜου αρέσει η Αννα Μισελ Ασημακοπούλου είναι ανησυχητικό?![]()
εισαι μικρος ;)φιλε θες να παμε αυριο στον ταφο του μαρνεζου κ μετα για καφε ζωγραφου
το τριτο προσωπο θα ειναι η τζακρη μιας και συ δε γαμας οπως ξερουμε ;)εγώ την σκέφτομαι με μπουσδουκου σε τριο
οτι θες μαν εδώ εμείς κυβέρναμε όπως ο μπαοκ του Μπόκα στην σαλονικηθα το θυμαμαι αν χρειαστω βοηθεια στο μελλον ;)
ο σλαβυ ειναι αληθινος φιλος και θελει το καλο σου οχι σαν αυτους που εχεις εκει εξω που σε ζηλευουνε και θελουν το κακο σου ;)σε ευχαριστω για την συμβουλη σλαβυ
εισαι μικρος ;)