master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
γιατι τι μνημη εχεις και δεν μπορεις;να σου στειλω και το δικο μου?
αλλιως δεν με βλεπω να περναω τα 7αρια ποτεεεεε
γιατι τι μνημη εχεις και δεν μπορεις;να σου στειλω και το δικο μου?
bre η μνημη τα σηκωνει εγω ολο το αναβαλλω!!!γιατι τι μνημη εχεις και δεν μπορεις;
μιση ωριτσα ειναι ρε παιδακι μου.βαλτο να βρεις την υγεια σου.bre η μνημη τα σηκωνει εγω ολο το αναβαλλω!!!
μη με συγχιζεις,για σας που ξερετε ολα ευκολα ειναι.μιση ωριτσα ειναι ρε παιδακι μου.βαλτο να βρεις την υγεια σου.
ελα ρε σιγα το δυσκολο.θες να σου στειλω οδηγο βημα βημα;μη με συγχιζεις,για σας που ξερετε ολα ευκολα ειναι.
περιμενε να βρω τα 7αρια σπασμενα και θα σε ενημερωσω.ελα ρε σιγα το δυσκολο.θες να σου στειλω οδηγο βημα βημα;
στείλτο στείλτονα σου στειλω και το δικο μου?
στείλτο στείλτο
Υ.Γ. λουκ ευχαριστώ!
τι λαπτοπ πηρες μαν?για βαλε καμια φωτο να παρουμε καμια ιδεα...
Α ναι?Πότε και που το είπανε αυτό?το μαθες ε;δεν θα γινει τσατ...
βαλε και για αιγοκερους......Ιχθείς Σήμερα Παρασκευή ... θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που θα σε συνεπάρουν! Η Αφροδίτη και ο Δίας επιστρέφουν στην ορθή πορεία τους ...και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργούν όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αλλαγές!
να σαι καλάμε γεια σου τσολια,πολυ ωραιο εμφανισιακά και απο οτι ειδα στα χαρακτηριστικά του ειναι και δυνατο
το πηρες χωρις λειτουργικο;να σαι καλά
βαλε και για αιγοκερους......
βαλε και για διδυμουςΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την περίοδο η δράση σας είναι περιορισμένη, γιατί έχετε την τάση να αφεθείτε από μια ενεργεια-
κή κούραση που νιώθετε αυτή την περίοδο. Μια ξαφνική ανακάλυψη για ένα πρόσωπο θα σας αναστατώσει. Ένας Δίδυμος εξακολουθεί να είναι δίπλα σας και στο χώρο της δουλειάς σας. Επειδή οι φιλοδοξίες σας δεν μειώνονται, σίγουρα θα ακολουθήσετε τα χνάρια της μόδας για να είστε στα πράγματα. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά και μερικές φορές σας προβληματίζουν ιδιαίτερα, γιατί νιώθετε ότι σας στερούν την ελευθερία σας.
.
european family
Aλιντι...στειλε με πμ ενα mail σου γιατι θελω να σου στειλω κατι....