Επισκέπτης
στο μισσιον υπηρχε και ενας που θυμιζε σλαβιανκα στρατοκαυλος ΕΠΟΠ κι ετσι τη γνωμη σου
σαν τον λάσκο της φάρμας μοιάζει αυτός
στο μισσιον υπηρχε και ενας που θυμιζε σλαβιανκα στρατοκαυλος ΕΠΟΠ κι ετσι τη γνωμη σου
αυτος ειναι μαν ;)σαν τον λάσκο της φάρμας μοιάζει αυτός![]()
αυτος ειναι μαν ;)
πολυ σατανικη η καλυψη που εκανες ;)και γιατί δεν το είπες από την αρχή τεστάρεις τις γνώσεις μας στα ριάλιτι
νομίζω ο λάσκος λάσκαρε στη συνέχεια τον είχα πετύχει σε δημόσια υπηρεσία που έλεγε κάτι ακατάλυπτα σε κάτι κλώσσες ΔΥ που δούλευαν εκεί και μετά όταν έφυγε τον σχολιάζανε μπροστά μου εγώ έκανα πως δεν τον ήξερα και καλά επειδή δεν παρακολουθούσα ριάλιτι ;)
πολυ σατανικη η καλυψη που εκανες ;)
Αγαπούλες μου....
πολυ σατανικη η καλυψη που εκανες ;)
σα τη σουπια ξεγλυστρισες αφηνωντας πισω σου μελανι και θολουρα ;) ακομα θα το συζητανε οι θειες αυτη η σκηνη θα τις εχει σημαδεψει ;)σιγά μην έδινα την αφορμή στις θείες να σχολιάσουν και μένα μόλις έφευγα θα λέγανε καλά αυτός τότε θα ήταν φοιτητής αντί να βγαίνει μπαράκια να γαμάει καθόταν και τον έπαιζε σπίτι με τα ριάλιτι ;)
σιγά μην έδινα την αφορμή στις θείες να σχολιάσουν και μένα μόλις έφευγα θα λέγανε καλά αυτός τότε θα ήταν φοιτητής αντί να βγαίνει μπαράκια να γαμάει καθόταν και τον έπαιζε σπίτι με τα ριάλιτι ;)
και γιατί δεν το είπες από την αρχή τεστάρεις τις γνώσεις μας στα ριάλιτι
νομίζω ο λάσκος λάσκαρε στη συνέχεια τον είχα πετύχει σε δημόσια υπηρεσία που έλεγε κάτι ακατάλυπτα σε κάτι κλώσσες ΔΥ που δούλευαν εκεί και μετά όταν έφυγε τον σχολιάζανε μπροστά μου εγώ έκανα πως δεν τον ήξερα και καλά επειδή δεν παρακολουθούσα ριάλιτι ;)
σε λιγο θα γυρισει ο πηγασος που πηγε με το μπος να χεσει και θα μας πει κι αυτος την ιδια ιστορια απο την δικη του σκοπιαΠριν λίγο ένας βλάκας πάτησε σκατά ακριβώς μπροστά μου, πολύ το χάρηκα. 20 μέτρα πιο κάτω παραλίγο να πατήσω κι εγώ
σε λιγο θα γυρισει ο πηγασος που πηγε με το μπος να χεσει και θα μας πει κι αυτος την ιδια ιστορια απο την δικη του σκοπια
Το καλό θα ήταν να έπεφτες με τα μούτρα στα σκατά.Πριν λίγο ένας βλάκας πάτησε σκατά ακριβώς μπροστά μου, πολύ το χάρηκα. 20 μέτρα πιο κάτω παραλίγο να πατήσω κι εγώ
Πότε θα πάμε στα μπαράκια σαν τον τζιελ.
Μαλκία ταινία. ;)βλεπω αρμαγκεντον παιδια δεν εφυγα απο το μελι
Πότε θα πάμε στα μπαράκια σαν τον τζιελ.![]()
οταν τα γκομενακια σκυψουν για να χαιδεψουν τον μποζ θα σε βλεπουν ομως ;)Δε βγαίνω μαζί σου είσαι ψηλός και θα τραβάς τα βλέματα από πάνω μου