Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
αυτος ειναι μαν  ;)

και γιατί δεν το είπες από την αρχή τεστάρεις τις γνώσεις μας στα ριάλιτι :idiot:

νομίζω ο λάσκος λάσκαρε στη συνέχεια τον είχα πετύχει σε δημόσια υπηρεσία που έλεγε κάτι ακατάλυπτα σε κάτι κλώσσες ΔΥ που δούλευαν εκεί και μετά όταν έφυγε τον σχολιάζανε μπροστά μου εγώ έκανα πως δεν τον ήξερα και καλά επειδή δεν παρακολουθούσα ριάλιτι ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
και γιατί δεν το είπες από την αρχή τεστάρεις τις γνώσεις μας στα ριάλιτι :idiot:

νομίζω ο λάσκος λάσκαρε στη συνέχεια τον είχα πετύχει σε δημόσια υπηρεσία που έλεγε κάτι ακατάλυπτα σε κάτι κλώσσες ΔΥ που δούλευαν εκεί και μετά όταν έφυγε τον σχολιάζανε μπροστά μου εγώ έκανα πως δεν τον ήξερα και καλά επειδή δεν παρακολουθούσα ριάλιτι ;)
πολυ σατανικη η καλυψη που εκανες  ;)

Επισκέπτης
πολυ σατανικη η καλυψη που εκανες  ;)

σιγά μην έδινα την αφορμή στις θείες να σχολιάσουν και μένα μόλις έφευγα θα λέγανε καλά αυτός τότε θα ήταν φοιτητής αντί να βγαίνει μπαράκια να γαμάει καθόταν και τον έπαιζε σπίτι με τα ριάλιτι ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σιγά μην έδινα την αφορμή στις θείες να σχολιάσουν και μένα μόλις έφευγα θα λέγανε καλά αυτός τότε θα ήταν φοιτητής αντί να βγαίνει μπαράκια να γαμάει καθόταν και τον έπαιζε σπίτι με τα ριάλιτι ;)
σα τη σουπια ξεγλυστρισες αφηνωντας πισω σου μελανι και θολουρα ;) ακομα θα το συζητανε οι θειες αυτη η σκηνη θα τις εχει σημαδεψει  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645

Πριν λίγο ένας βλάκας πάτησε σκατά ακριβώς μπροστά μου, πολύ το χάρηκα. 20 μέτρα πιο κάτω παραλίγο να πατήσω κι εγώ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605

αυτόν το λάσκο? :

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πριν λίγο ένας βλάκας πάτησε σκατά ακριβώς μπροστά μου, πολύ το χάρηκα. 20 μέτρα πιο κάτω παραλίγο να πατήσω κι εγώ
σε λιγο θα γυρισει ο πηγασος που πηγε με το μπος να χεσει και θα μας πει κι αυτος την ιδια ιστορια απο την δικη του σκοπια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.945
Πόντοι
12.756
ο Ολλανδος πεθανε βλεπωντας ντανσινγκ γουιθ δε σταρς ? ή τροχαιο ατυχημα ?

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βλεπω αρμαγκεντον παιδια δεν εφυγα απο το μελι

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ολοι αυτοι που σκηνοθετησαν και επαιξαν σε ταινιες καταστροφης για το 2012 ποσο μαλακες να αισθανονται τωρα?  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom