gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αδερφήΜήδα σ' αγαπάω
αδερφήΜήδα σ' αγαπάω
μηδα που εισαι? μηπως χεζεις? δε δικαιολογειται αλλιως αυτη η μεγαλη απουσια σου
εναν τυπο με ποδήλατο του το κρεμαγα στην μπασκέτα για να μην το φτανειpes kamia istoria apo to lykeio
αποκλειεται να αφησε το μελι ;)Θα χει βγει με καμιά 45αρα. (Δεν) Είδε κι απόειδε με τις μικρές και το ριξε στα πουρά
εναν τυπο με ποδήλατο του το κρεμαγα στην μπασκέτα για να μην το φτανει
νομιζα οτι θα επαιζες ξυλοse kati μπασκετες που πηγαινα ειχε πεσει πολυ ξυλο με ομαδες
αλβανοι ελληνες ηταν αλλα κ μικτοι δλδ αλβανοελληνες
ο ενας ειχε σουγια μαζι του του ειχε πεσει στις εξεδρες απο κατω κ μου χε πει αν μπορω να το πιασω γτ ημουν μικρος γυμνασιο πηγαινα τοτε
σαν εικονα στο μυαλο μου εχει χαραχτει μια μαζα να πηγαινει πανω στους αλλους με φωνες
εγω τοτε ημουν πιο μακρυα επαιζα βολευ
παλι καλα που δεν επαιζε λαστιχο με τα κοριτσια να λεμε :Sνομιζα οτι θα επαιζες ξυλο
μηπως καρφωνες κι ολας στο μπασκετ?Εγώ στο λύκειο ήμουν και στις 3 ομάδες ποδοσφαίρου μπάσκετ βόλευ. Ήμουν πολυτάλαντος γενικά. Τώρα γιατί κατέληξα εδώ με σας τους βλάκες δεν ξέρω
τυπε ομαδα χαντμπολ δεν ειχατε κατεβασει?Εγώ στο λύκειο ήμουν και στις 3 ομάδες ποδοσφαίρου μπάσκετ βόλευ. Ήμουν πολυτάλαντος γενικά. Τώρα γιατί κατέληξα εδώ με σας τους βλάκες δεν ξέρω
τον καρφωναν μαζί με την μπαλαμηπως καρφωνες κι ολας στο μπασκετ?
νομιζα οτι θα επαιζες ξυλο
φιδια μας πουλαει ο λιονταρης?τον καρφωναν μαζί με την μπαλα
μηπως καρφωνες κι ολας στο μπασκετ?
παλι καλα που δεν επαιζε λαστιχο με τα κοριτσια να λεμε :S
σαν τον πανο μιχαλοπουλο μαν? ;)αυτοι 20αρηδες κλασσικες αλητοφατσες των 90ς
μου το ειπε ο νωνταςμε τα κοριτσια επαιζα βολλευ που το ξερες?