Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ναι...αλλα δεν κολλησα κατι.
καποιος τον ειδε τις προαλλες,ζει
προσπαθει να τελειωσει το απαξιωμενο ΤΕΙ
ναι...αλλα δεν κολλησα κατι.![]()
oxi leme.ναι γιατι γαμουσες με προφυλαξη
που ειναι ο σταμουλης?φετος δεν θα εχουμε ψηφοφορια για τον μιστερ μαλακας 2014;
μαλλον μας διαβαζει τωραπου ειναι ο σταμουλης?![]()
τι μαλακια αβαταρ ειναι αυτο μαν....βγαλτοπιο αβαταρ - μορσεξ - ειναι πιο ωραιο....αυτο που εχω τωρα ή το παλιο
Ενώ το δικό σου τραβάει ψαράκια.τι μαλακια αβαταρ ειναι αυτο μαν....βγαλτο
ειναι οριακα χειροτερο απο του μαριου
εγω παντως προτεινα να αποφυγουμε τις πολυλογιες και να παμε κατευθειαν στα ημιτελικα με υποψηφιους που σιγουρα θα σαρωσουν: ΠΠο, αλεξ, μπολντη και αντισθενη. Δε νομιζω να αμφισβητει κανεις πως αυτοι θα σαρωσουν ουτως η αλλωςμαλλον μας διαβαζει τωρα
Σε τρώει ο κώλος σου δεν πήρες παράδειγμα απο τον kosnik26.εγω παντως προτεινα να αποφυγουμε τις πολυλογιες και να παμε κατευθειαν στα ημιτελικα με υποψηφιους που σιγουρα θα σαρωσουν: ΠΠο, αλεξ, μπολντη και αντισθενη. Δε νομιζω να αμφισβητει κανεις πως αυτοι θα σαρωσουν ουτως η αλλως![]()
αληθειες λεω, μονο αληθειες....και οι αληθειες ενοχλουν ;)Σε τρώει ο κώλος σου δεν πήρες παράδειγμα απο τον kosnik26.![]()
Ρε σε χακαρε ο kosnik26?αληθειες λεω, μονο αληθειες....και οι αληθειες ενοχλουν ;)
γιατι το λες αυτο μαν?Ρε σε χακαρε ο kosnik26?![]()
γιατι το λες αυτο μαν?![]()