Επισκέπτης
ειχαμε φασωθει με αυτη παλια οταν ημουν φυσιολογικος
αρχίδια δεν πιστεύω τίποτα
ειχαμε φασωθει με αυτη παλια οταν ημουν φυσιολογικος
ξερω κ γω μια περιπτωση συμμαθητρια μου...ακριβως το ιδιο...κ η καριολα η μανα της της ελεγε για πλουσιους γαμπρουςκ λεφτα...τις εδινε μαθηματα πως να τους τυλιγει κ ετσι...ξεπεταξε κ ενα μπασταρδακι κ τωρα το παιζει ντιβα στο δρομο...το Μαρακι ειχε στραγγιξει ολες τις ψωλες των κ καλα πλουσιων απο τα 14...βρηκα μια παλια μου συμμαθητρια στο φβ κ παντρευτηκε
αυτη μεγαλη καριολα ελλεινιδα που ειχε παρει μαθηματα απο τη μανα της απο πολυ μικρη ηλικεια
αρχίδια δεν πιστεύω τίποτα![]()
τωρα στριβει γαρα μαζι με τον συζηγο....καπνιζει χειροτερα κ απο τον Παραλιμνιο μαν.παιδιά βγάλτε τα από μέσα σας θα δηλητηριαστείτε πείτε τα όλα![]()
παιδιά βγάλτε τα από μέσα σας θα δηλητηριαστείτε πείτε τα όλα![]()
αυτη η μαλακω η Μελετη χαλαει ολο το πλανο ναουμε....
Προσέξτε το κωλαράκι στο μπακράου και πέστε μου αν κόβονται οι πουτάνες.![]()
φοιτητης ειχα γαμησει μια φοιτητρια κ της τα ριξα ολα μεσα ακαποτα.παιδια παλια ειχα μια γκομενα σαπια ακωλη με τρελη κυτταριτιδα σαν σκατα κ με χοντρη ατσουμπαλη μεση κ αθλια μικρος βυζι
ειχα ξαναγραψει γιαυτη παλια
kai τη θες πισω παλι να κανετε γουτσου γουτσου?παιδια παλια ειχα μια γκομενα σαπια ακωλη με τρελη κυτταριτιδα σαν σκατα κ με χοντρη ατσουμπαλη μεση κ αθλια μικρος βυζι
ειχα ξαναγραψει γιαυτη παλια
φοιτητης ειχα γαμησει μια φοιτητρια κ της τα ριξα ολα μεσα ακαποτα.
this is true story.
οχι αλλη αυτη...το χε μπραζιλιαν το μουνακι της...thamnomoyna?
αμα σταματησεις και τον αυνανισμο και μετα παψεις να σκεφτεσαι τις γυναικες θα γινεις αγιοςεχω σταματησει το σεξ με τις πορνες
οχι αλλη αυτη...το χε μπραζιλιαν το μουνακι της...