Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τωρα?
υπαρχει βεβαια κι ο χριστιανικος αναρχισμος...αν θες ψαχτο
πριν απο δυο ποστς ειχες 4444 μηνυματα ;)
αμα φυγουμε ολοι οι νωντοτυποι ο μηδας θα καταντησει να ανταλλασει ποστς με τογν γλ και τον μαριο...ισως τελικα αυτο να του αξιζει...ειναι αμειλικτη η ζωη ;)
εννοειται οτι ειναι αιρετικοι για τα δογματα...απλα υπαρχει κι αυτο...μαλιστα στην αμερικη υπαρχουν ολοκληρες κοινότητες που ζουν μ αυτη τη "φιλοσοφια"ότι δεν είναι ορθοδοξία είναι άιρεση και πρέπει να πατάσσεται ;)
εγω παντως σ οσα ειχα παει δεν ειχαν ευτυχη καταληξη....κλοπες καταστροφες κλαματα αστυνομιες μπουκετα μεθυσια και ομοια!!!παιδια πειτε ιστοριες απο παρτυ στο λυκειο
αν επιστρέψει ο τιμμέιτ σου ο ίσιος θα σου στείλω πμ να μπαίνεις να τα βλέπεις![]()
![]()
εδω ειχαμε ατομο που εμπαινε σα βατραχος με αβαταρ τον μιλχαουζ μαν ;) νιωσε...ποιός μπαίνει με νικ στρέιτ σε σάιτ για πουτάνες μαν σκέψου λίγο γιατί να κάνει κάτι τέτοιο ;)
εδω ειχαμε ατομο που εμπαινε σα βατραχος με αβαταρ τον μιλχαουζ μαν ;) νιωσε...
τον μελμπεργκpoio liontari
στον καδο απορριματων νικ του σαϊτ πηγε μαν ;) ουτε μιλαει κανεις για αυτον πια ;)αυτός έμαθα πήγε στην λεγεώνα των ξένων δεν τον είχα για τόσο κομάντο ;)
τον μελμπεργκ
στον καδο απορριματων νικ του σαϊτ πηγε μαν ;) ουτε μιλαει κανεις για αυτον πια ;)
τον πουτσο μου τον καβαλαρη εντιτpoio liontari
o πιο απαξιωμενος τροπος ειναι με ip ban, μονο αυτος και ο παπαζολης εχουν μπαναριστει ετσι :-δεν είδα κανένα μπαν εγώ ούτε μιουτ![]()
o πιο απαξιωμενος τροπος ειναι με ip ban, μονο αυτος και ο παπαζολης εχουν μπαναριστει ετσι :-