gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μαριε εχεις μαζεψει πολλη φυλακη μαν,πως σκεφτεσαι να το αντιπαρελθεις;Κουφαλιτσα καποιοι εκαναν κανονικη θητεια, δυσκολη. ;)
μαριε εχεις μαζεψει πολλη φυλακη μαν,πως σκεφτεσαι να το αντιπαρελθεις;Κουφαλιτσα καποιοι εκαναν κανονικη θητεια, δυσκολη. ;)
μαριε εχεις μαζεψει πολλη φυλακη μαν,πως σκεφτεσαι να το αντιπαρελθεις;
απευθειας Ι5 και απαλλαγηθα βγάλει αφρούς από το στόμα σε κάποια από τις κρίσεις που τον πιάνουν και θα τους τις σβήσουν για λόγους επιείκιας![]()
τυπε ο μπεμπας κανει ρομαντικα γαμησια και ο μπιλυς προκαλει ερωτα στα ατακτα πορνιδια![]()
μπιλυ αυτος ο dude ποιος ειναι;[move]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
μπιλυ μπιλυ το καντηλιμπιλυ....![]()
![]()
![]()
μπιλυ μπιλυ το καντηλι
μπιλυ μπιλυ το καντηλι
για να δηλωνεις νωντοτυπισσα βλαμενη θα εισαι
που φωτιζε και επλεκε η κορη το μαντηλι
γυναικα ειναι οχι ΑΜΕΑΓια να γραψεις κατι τετοιο, εισαι ΑΜΕΑ. Δεν προσβαλλω ατομα με εγκεφαλικες αναπηριες.
γυναικα ειναι οχι ΑΜΕΑ
Για να γραψεις κατι τετοιο, εισαι ΑΜΕΑ. Δεν προσβαλλω ατομα με εγκεφαλικες αναπηριες.
σκατα στους αμεα και το κονταρι στον κωλο τουςΔεν αλλαζει κατι ))
δεν μας αρέσουν οι πονόψυχοι εδώ μέσα![]()
μαν έχω πεθάνει της πείνας όμως δεν τρώω επίτηδες ως το μεσημέρι για να μην διαταράξω τον μεταβολισμό μου πώς με βρίσκεις ;)
αψογο....και γω εχω πιει τρεις καφεδες και καπνισα εικοσι τσιγαρα απο την νεα μαρκα μουμαν έχω πεθάνει της πείνας όμως δεν τρώω επίτηδες ως το μεσημέρι για να μην διαταράξω τον μεταβολισμό μου πώς με βρίσκεις ;)