Επισκέπτης
ισχυει...μπορει να επιανε κ μακα σκουλαμεντρο το δερμα απο την απλυσια//μπλιαξ..
εμένα μου πιάνουν μάκα τα πατάκια από τα γυαλιά που ακουμπάνε στην μύτη την απομακρύνω με οδοντογλυφίδα αφού δεν πιάνει μπατονέτα σ'αυτά τα σημεία
ισχυει...μπορει να επιανε κ μακα σκουλαμεντρο το δερμα απο την απλυσια//μπλιαξ..
πλυντα με Ava για τα πιατα. ;)εμένα μου πιάνουν μάκα τα πατάκια από τα γυαλιά που ακουμπάνε στην μύτη την απομακρύνω με οδοντογλυφίδα αφού δεν πιάνει μπατονέτα σ'αυτά τα σημεία![]()
πλυντα με Ava για τα πιατα. ;)
φιλέ είπαμε να λέμε αλλά όχι φανταστικές ιστοριεςεπισης παλια στα χωρια κυριως πηδουσαν και ζα...ηταν εξοικειωμενοι απο τις τοσες τριχες και δεν ειχαν θεματα...
νταξει πασο..κατι παραπανω θα ξερεις απο ζα... ;)φιλέ είπαμε να λέμε αλλά όχι φανταστικές ιστοριες
ξεβιδωσε τις βιδες που τα συγκρατουν πλυντα κ ξανακουμπωσετα.μαν η μάκα παγιδεύεται ανάμεσα στο πατάκι και το σιδεράκι που το συγκρατεί είναι απαραίτητη η παρέμβαση με αιχμηρό αντικείμενο δεν φεύγει αλλιώς![]()
ξεβιδωσε τις βιδες που τα συγκρατουν πλυντα κ ξανακουμπωσετα.
τι είναι ρε μαν για να κουμπώσουν τίποτα νιτρικά![]()
και εφαγα ενα ακυρο απο ενα καυλετο...
προτιμησε να γυρισει σππιτι της και να παιξει με την μουναρα της,παρα να γαμηθει....οπως και η πλειονοτητα απο τις γκομενς στο μαγαζι...
![]()
![]()
![]()
![]()
το ξερω..εκανα μαλακια γιατι την επεσα στην μουναρα της παρεας...kala na patheis
το ξερω..εκανα μαλακια γιατι την επεσα στην μουναρα της παρεας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι είναι ρε μαν για να κουμπώσουν τίποτα νιτρικά![]()
φωρουσε μινι φουστα με μαυρο καλσον απο μεσα και ενα τοπακι απο πανω...pos htan afth
eides ti braki forage otan eskyve
Το thread πρέπει να μετονομαστεί σε "Παρέλαση καμένων"
φωρουσε μινι φουστα με μαυρο καλσον απο μεσα και ενα τοπακι απο πανω...
ηταν καυλωτικη αλλα με γειωσε η ρουφιανα...
βρακη δεν ειδα... :'( :'( :'(
οχι..με εστειλε με πολυ διακριτικο τροπο νομιζω...βεβαια μετα τι θα ειπε στις φιλες της,δεν το γνωριζω....σε ξεφτυλισε τελειως
σε ελιωσε
σε εκανε ρεζιλι σε ολη την παρεα