Επισκέπτης
κουκετες ρε μαν σαν τον στρατο.....ενας πανω ενας κατω
τρία κλωνά σ'ένα δωμά
κουκετες ρε μαν σαν τον στρατο.....ενας πανω ενας κατω
τρία κλωνά σ'ένα δωμά![]()
μαλακια
μαλακια
θυμάσαι που σ'είχα μπανίσει την ίδια περίοδο με φαλλοκράτη σ'εκείνον έπεσα έξω ;)
ποιος ειναι φιλε
koitazesai k stoys kathreptes sto gym
Slavyanka Delicatessen μια ερώτηση φίλε,
έχεις καμμία σχέση με το ομώνυμο μαγαζί στην αχαρνών ?
ναι δικο μου ειναι
Slavyanka Delicatessen μια ερώτηση φίλε,
έχεις καμμία σχέση με το ομώνυμο μαγαζί στην αχαρνών ?
αναηκαστικα αφου ειναι τιγκα στους καθρεφτες αλλα δεν ειμαι ναρκιστιστης οταν κανω τις ασκησεις
Στα αγγλικά σουπερ πουλάνε ειδικά μαντηλάκι για τον καθαρισμό του κώλου. Και στις τουαλέτες τους δεν έχουν καλαθάκι για τα κωλόχαρτα, γιατί βάζουν χοντρούς σωλήνες στις αποχευτεύσεις που δεν βουλώνουν με τα χαρτιά.
Κάτι τέτοια βλέπει ο ελληνισμός, που μυρίζει ούρα όταν σου δίνει χειραψία και κωλίλα όταν φεύγει, και τους έβγαλε αδερφές.![]()
ναι δικο μου ειναι
Από εκεί ψωνίζω κεφίρ και σλίφκα.
παιδιά να επενδύετε λεφτά στο παπούτσι αυτά κοιτάνε οι γαμιόλες ρίχτε τα όλα εκεί πάρτε δάνεια και αγοράστε ακριβά παπούτσια![]()
Στα αγγλικά σουπερ πουλάνε ειδικά μαντηλάκι για τον καθαρισμό του κώλου. Και στις τουαλέτες τους δεν έχουν καλαθάκι για τα κωλόχαρτα, γιατί βάζουν χοντρούς σωλήνες στις αποχευτεύσεις που δεν βουλώνουν με τα χαρτιά.
Κάτι τέτοια βλέπει ο ελληνισμός, που μυρίζει ούρα όταν σου δίνει χειραψία και κωλίλα όταν φεύγει, και τους έβγαλε αδερφές.![]()
σε Αγγλικο αεροδρομιο το νερο στις βρυσες ειναι καυτο-για απολυμανση των χεριων-σαπουνι υγρο κ φυσικα αερας για να στεγνωνεις χερακια...στις τουαλετες ειχε κρεμαστρα για να κρεμας ιματια,παλτο κτλ κ ανεση...η πορτα δεν βρισκει καμπινε οταν την ανοιγεις...οχι σκατοδοχειο για τα κωλοχαρτα κ φυσικα χαρτι υγειας στην θηκη κανονικα...πολιτισμος....ουτε σκατιλα,ουτε κατρουλιλα,ουτε πορδιλα,ουτε -αγνωστων ταυτοτητας υγρα στο πατωμα οπως στα GReek WC.Στα αγγλικά σουπερ πουλάνε ειδικά μαντηλάκι για τον καθαρισμό του κώλου. Και στις τουαλέτες τους δεν έχουν καλαθάκι για τα κωλόχαρτα, γιατί βάζουν χοντρούς σωλήνες στις αποχευτεύσεις που δεν βουλώνουν με τα χαρτιά.
Ποιά είναι καλά παπούτσια για τρέξιμο. 300 ευρώ έχω χαλάσει και μου βγήκαν μαλακίε.ς