baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.893
- Πόντοι
- 6.035
να πας και συ στο τοπ τζερκβλεπω την μαλακια τοπ σεφ....με την καυλιτσα...![]()
να πας και συ στο τοπ τζερκβλεπω την μαλακια τοπ σεφ....με την καυλιτσα...![]()
στο τοπ σπαμ θα παω.....στο τοπ τζερκ εχουν συμπληρωσει εικοσαδα....σταμ βαρος νωντας λουστ γουλφακης και κλωνοι αυτωννα πας και συ στο τοπ τζερκ![]()
ουτε καν στους ομιλους δε χαρηκα τη πορεια μου ποια εικοσαδαστο τοπ σπαμ θα παω.....στο τοπ τζερκ εχουν συμπληρωσει εικοσαδα....σταμ βαρος νωντας λουστ γουλφακης και κλωνοι αυτων![]()
Αφου δεν εισαι μαλακας...ουτε καν στους ομιλους δε χαρηκα τη πορεια μου ποια εικοσαδα![]()
ειμαι υψηλων προδιαγραφων που δε μπορειται να το εκτιμησεται εδω μεσαΑφου δεν εισαι μαλακας...![]()
![]()
δεν πειραζει....για μας θα εισαι παντα ο τοπ μαλακας της καρδιας μαςουτε καν στους ομιλους δε χαρηκα τη πορεια μου ποια εικοσαδα![]()
Τι δεν μετρανε ρεδεν πειραζει....για μας θα εισαι παντα ο τοπ μαλακας της καρδιας μας.....δεν μετραν οι τιτλοι και τα πτυχια του σταμ....
![]()
τιμη μου να ειμαι ο μαλακας της καρδιας σουδεν πειραζει....για μας θα εισαι παντα ο τοπ μαλακας της καρδιας μας.....δεν μετραν οι τιτλοι και τα πτυχια του σταμ....
![]()
τι θα πει;Τι δεν μετρανε ρε![]()
Ο πορνοπαπος περσυνος νικητης ειναι ακομα ο τοπ μαλακας, ξερεις τι θα πει τοπ μαλακας σε ενα σαιτ μεχρι τον επομενο πρωταθλητη?
![]()
εγω προτεινω τη ριταπαρεπιπτοντως ο αντισθενης εχει ξεχασει κατι για ολο το 2010 που ελπιζω να θυμηθει το 2011......δεν βγαλαμε μις μπουρδελα 2010....
προτεινω ως νεοεισερχομενη την βελβυ ......![]()
Μου εδωσες μια ιδεα.... Βγάλαμε μις πατσαβούρα ομως, και κερδισε η λουκπαρεπιπτοντως ο αντισθενης εχει ξεχασει κατι για ολο το 2010 που ελπιζω να θυμηθει το 2011......δεν βγαλαμε μις μπουρδελα 2010....
h melaxrinh einaiΝομιζειs οτι ετσι θα ......μαs πεσει??????? Πριτs!!!!!!![]()
![]()
![]()
παλι στην απεξω μ'αφησες παλι κλικες λουγκραεπισης αλλοι τιτλοι που πρεπει να μπουν...
-επιτιμος αρχηγος του σαιτ
-πορνορεπορτερ
-πουτανοκαψουρης της λιοσιων και διδυμου
-πατερας του σαιτ
-μαστερ των παπαδων του σαιτ
-αγιος του σαιτ,μαστερ των ιερωμενων
-μαστερ των κλωνων
να χουν κι αυτοι καποιο μπλε χαρακτηριστικο χρωμα
προτεινω κατα σειρα εμενα,τον σταμ90 και τον μπολντεμορτ,τον χαουζ,τον κιθαρα,τον παπαζολο,τον λουστ.....
παρεπιπτοντως ο αντισθενης εχει ξεχασει κατι για ολο το 2010 που ελπιζω να θυμηθει το 2011......δεν βγαλαμε μις μπουρδελα 2010....