baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
να πας και συ στο τοπ τζερκβλεπω την μαλακια τοπ σεφ....με την καυλιτσα...
να πας και συ στο τοπ τζερκβλεπω την μαλακια τοπ σεφ....με την καυλιτσα...
στο τοπ σπαμ θα παω.....στο τοπ τζερκ εχουν συμπληρωσει εικοσαδα....σταμ βαρος νωντας λουστ γουλφακης και κλωνοι αυτωννα πας και συ στο τοπ τζερκ
ουτε καν στους ομιλους δε χαρηκα τη πορεια μου ποια εικοσαδαστο τοπ σπαμ θα παω.....στο τοπ τζερκ εχουν συμπληρωσει εικοσαδα....σταμ βαρος νωντας λουστ γουλφακης και κλωνοι αυτων
Αφου δεν εισαι μαλακας...ουτε καν στους ομιλους δε χαρηκα τη πορεια μου ποια εικοσαδα
ειμαι υψηλων προδιαγραφων που δε μπορειται να το εκτιμησεται εδω μεσαΑφου δεν εισαι μαλακας...
δεν πειραζει....για μας θα εισαι παντα ο τοπ μαλακας της καρδιας μας .....δεν μετραν οι τιτλοι και τα πτυχια του σταμ....ουτε καν στους ομιλους δε χαρηκα τη πορεια μου ποια εικοσαδα
Τι δεν μετρανε ρε Ο πορνοπαπος περσυνος νικητης ειναι ακομα ο τοπ μαλακας, ξερεις τι θα πει τοπ μαλακας σε ενα σαιτ μεχρι τον επομενο πρωταθλητη?δεν πειραζει....για μας θα εισαι παντα ο τοπ μαλακας της καρδιας μας .....δεν μετραν οι τιτλοι και τα πτυχια του σταμ....
τιμη μου να ειμαι ο μαλακας της καρδιας σουδεν πειραζει....για μας θα εισαι παντα ο τοπ μαλακας της καρδιας μας .....δεν μετραν οι τιτλοι και τα πτυχια του σταμ....
τι θα πει;Τι δεν μετρανε ρε Ο πορνοπαπος περσυνος νικητης ειναι ακομα ο τοπ μαλακας, ξερεις τι θα πει τοπ μαλακας σε ενα σαιτ μεχρι τον επομενο πρωταθλητη?
εγω προτεινω τη ριταπαρεπιπτοντως ο αντισθενης εχει ξεχασει κατι για ολο το 2010 που ελπιζω να θυμηθει το 2011......δεν βγαλαμε μις μπουρδελα 2010....
προτεινω ως νεοεισερχομενη την βελβυ ......
Μου εδωσες μια ιδεα.... Βγάλαμε μις πατσαβούρα ομως, και κερδισε η λουκπαρεπιπτοντως ο αντισθενης εχει ξεχασει κατι για ολο το 2010 που ελπιζω να θυμηθει το 2011......δεν βγαλαμε μις μπουρδελα 2010....
h melaxrinh einaiΝομιζειs οτι ετσι θα ......μαs πεσει??????? Πριτs!!!!!!
παλι στην απεξω μ'αφησες παλι κλικες λουγκραεπισης αλλοι τιτλοι που πρεπει να μπουν...
-επιτιμος αρχηγος του σαιτ
-πορνορεπορτερ
-πουτανοκαψουρης της λιοσιων και διδυμου
-πατερας του σαιτ
-μαστερ των παπαδων του σαιτ
-αγιος του σαιτ,μαστερ των ιερωμενων
-μαστερ των κλωνων
να χουν κι αυτοι καποιο μπλε χαρακτηριστικο χρωμα
προτεινω κατα σειρα εμενα,τον σταμ90 και τον μπολντεμορτ,τον χαουζ,τον κιθαρα,τον παπαζολο,τον λουστ.....
παρεπιπτοντως ο αντισθενης εχει ξεχασει κατι για ολο το 2010 που ελπιζω να θυμηθει το 2011......δεν βγαλαμε μις μπουρδελα 2010....