Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ρε μαγκες μηπως πρεπει να βρουμε καμια γκομενα λεω εγω αντι να καιγομαστε εδω μεσα για δεκαετιες
o πηγασος ειναι μεγαλυτερο μουνοπανο ;)
τα αθλημα να το ξεκινησεις παλι για να βγαζει ψωμακι ο αντισθ κλεφτης θα γινει?
κ καλο ειναι να μην βγαινεις απο το σαιτ μονο οι μαλακες βγαινουν εξω βολτα εχουν δουλεια κανονικη ζωη κ τα λπ
εδω ειναι το μελι ;)
Τους ευλογεί με τις αρετές του δέους και της καταφρόνησης.οχι.μπροστα θα δειχνει το σκληρο ''προσωπο'' του Νωντα προς πασα απιστο.
πισω θα εξυμνει ποσο δικαιος κ ευεργετης μπορει να γινει ο Νωντας απενταντι στους πιστους.![]()
ρε μαγκες μηπως πρεπει να βρουμε καμια γκομενα λεω εγω αντι να καιγομαστε εδω μεσα για δεκαετιες
Σκατά στις γκόμενες! Το αρσενικό είναι φτιαγμένο για να γαμάει και να φεύγει. Όχι για να ασχολείται με αντισυλληπτικά, σερβιέτες, περιόδους και γόνιμες μέρες. Η σχέση είναι πρόβα γάμου. Η οικογένεια ο στυλοβάτης αυτής της σκατοκοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι παντρεύονται γίνονται μουνήδες. Σου πούλησε σάπιο σάντουιτς η ιδιοκτήτρια του κυλικείου στο σχολείο; Το έκανε για να ταΐσει τα δικά της παιδιά ό,τι πιο εκλεκτό. Με μίσος πρέπει να γκρεμίσουμε την κοινωνία τους, όχι να γίνουμε χάμστερ στο δικό τους τροχό. Αύριο θα πετάω κι εγώ πέτρες με τους αναρχικούς. Όχι γιατί πιστεύω στις ιδέες τους. Γιατί πιστεύω στην καταστροφή.
Εμετός!ειχα παλια ενα φιλο μουνοπανο που ειχε μια φιλη ειχαν φασωθει μερικες φορες με αυτη αλλα δεν τα ειχαν
κ πηγαιναν μαζι σουπερμαρκετ για να παρει σερβιετες το βρωμομουνο
Σκατά στις γκόμενες! Το αρσενικό είναι φτιαγμένο για να γαμάει και να φεύγει. Όχι για να ασχολείται με αντισυλληπτικά, σερβιέτες, περιόδους και γόνιμες μέρες. Η σχέση είναι πρόβα γάμου. Η οικογένεια ο στυλοβάτης αυτής της σκατοκοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι παντρεύονται γίνονται μουνήδες. Σου πούλησε σάπιο σάντουιτς η ιδιοκτήτρια του κυλικείου στο σχολείο; Το έκανε για να ταΐσει τα δικά της παιδιά ό,τι πιο εκλεκτό. Με μίσος πρέπει να γκρεμίσουμε την κοινωνία τους, όχι να γίνουμε χάμστερ στο δικό τους τροχό. Αύριο θα πετάω κι εγώ πέτρες με τους αναρχικούς. Όχι γιατί πιστεύω στις ιδέες τους. Γιατί πιστεύω στην καταστροφή.
o kammenos o wolfakis ειναι;καλησπερα φαλλοκρατης
o kammenos o wolfakis ειναι;
κρίμα το παιδί την γκόμενα καλά την κάνανε ;)
οταν ειχε πεθανει ο πατερας του τον κηδεψαν ζωγραφου
οταν ανεβαινε η νεκροφορα τον κεντρικο δρομο σπαγανε αυτοκινητα οι οριντζιναλ
εκει ειναι ο συνδεσμος του παναθηναικου πανω απο το σουβλατζιδικο κ τους περιμεναν μετα να κατεβουν
φανταζεσαι τι εγινε
εγώ είχα ακούσει μόνο ότι πήγαν οι βάζελοι στο νεκροταφείο και έκραζαν τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω![]()
καλησπερα σλαβυκαλησπερα φαλλοκρατης
καλησπερα σλαβυ
ναιεχεις γαμησει φοιτητρια?
αυτός είναι ο κεντρικός δρόμος και έχει πολλές καφετέριες και ψησταριές!!!ολο τον κεντρικο δρομο ειχαν σπασει
παπαγου στραταρχουν νομιζω λεγεται παει πανω νεκροταφειο κ πανεπιστημιουπολη