Επισκέπτης
Δουλειά λες το να σηκώνεις τηλέφωνα και να ανοίγεις την πόρτα?![]()
αν πληρώνεσαι ό,τι και να κάνεις δουλειά είναι

Δουλειά λες το να σηκώνεις τηλέφωνα και να ανοίγεις την πόρτα?![]()
Τι ώρα παίρνεις το τρόλευ για πατήσια?αν πληρώνεσαι ό,τι και να κάνεις δουλειά είναι![]()
η δουλεια δεν ειναι ντροπη....
εκτος αν εισαι μπατσος, παπας ή μοντ.....
Τι ώρα παίρνεις το τρόλευ για πατήσια?![]()
εγω φιλε εχω κανει και τις τρεις δουλειες με μεγαλη επιτυχια ομολογουμενωςη δουλεια δεν ειναι ντροπη....
εκτος αν εισαι μπατσος, παπας ή μοντ.....
εγω φιλε εχω κανει και τις τρεις δουλειες με μεγαλη επιτυχια ομολογουμενως
ως μοντ στην αρχη δουλευα πολυ .γαμουσα κι εδερνα,εριχνα γουορν,εκανα συγχωνευσεις θεματων,αλλαγες τιτλων,εβαζα φωτογραφιες ....μετα κλασικα καραπουτσαριο σαν δημοσιος υπαλληλος....+ μερικές άλλες όπως ανώτατος αξιωματικός, ιδιοκτήτης πιτσαρίας κλπ![]()
ως μοντ στην αρχη δουλευα πολυ .γαμουσα κι εδερνα,εριχνα γουορν,εκανα συγχωνευσεις θεματων,αλλαγες τιτλων,εβαζα φωτογραφιες ....μετα κλασικα καραπουτσαριο σαν δημοσιος υπαλληλος....
κατηγορηθηκα γιαυτο ,ημουν ο μονος που εσβησα μεχρι και ποστ του απολυτου![]()
![]()
υπήρξες ανελέητος διώκτης του σπαμ αλήθεια είναι αυτό![]()
κατηγορηθηκα γιαυτο ,ημουν ο μονος που εσβησα μεχρι και ποστ του απολυτου
μετα κλασικα με μαλωσαν γιατι δεν εβγαζα ανθρωπινο προσωπο και τα αφησα χυμαδιο...τωρα στις σπηλιες του γυμνες φωτογραφιες απο γυναικες μας βασιλευουν τα τρολλ,αντε να τους διωξεις μετα
ο πελατης εχει δικιο αλλα δεν θα κατσουμε να μας γαμησει κιολας.....εκτος αν ειμεθα πουτανες σε μπουρδελοακολουθούν την λογική "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" όμως δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν όλοι οι πελάτες έχουν πάντα δίκιο και ποιούς θεωρούν πελάτες, τους μπουρδελιάρηδες ή τα κλικ γενικώς![]()
ο πελατης εχει δικιο αλλα δεν θα κατσουμε να μας γαμησει κιολας.....εκτος αν ειμεθα πουτανες σε μπουρδελο
Πες μας?γιατί ρε ξέρεις τι λεφτά βγάζουν οι πουτάνες![]()
λογικα θα βγαζουν παραπανω απο σαιταρχηγιατί ρε ξέρεις τι λεφτά βγάζουν οι πουτάνες![]()
Πες μας?
Την έφερες σπίτι σου?τις προάλλες που πήρα εκείνο το σκατομιλφ ήταν πριν από μένα σε ραντεβού και μετά από μένα μου είπε μόνη της ότι είχε άλλους 3, 5 επί 60 = 300 ευρώ μαύρα σε μια μέρα ποιός ξέρει και πόσα ραντεβού θα είχε κάνει και πιο πριν σκέψου πόσα βγάζουν τα δυνατά χαρτιά στον χώρο![]()
λογικα θα βγαζουν παραπανω απο σαιταρχη