Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.501
Πόντοι
5.006
θελω να δειρω ολες τις γαμημενες κωλογριες που προχωρανε αργα με τις ομπρελες στα πεζοδρομια και κλεινουν ολο τον χωρο...και εσυ σαν το μαλακα πας σιγα σιγα...
σημερα ηταν μια καριολα που ειχε μια ομπρελα δυο μετρα και πηγαινε σαν νεκρη....εκανα κανα δυο αποπειρες να την προσπερασω αλλα εκανε και ζιγκ ζαγκ η καμπια...οποτε μου την βιδωνει και κανω μια αποτομη προσπεραση απο δεξια,τη δινω μια και στο χερι που κρατουσε μια σακουλα απο σουπερ μαρκετ, χυθηκανε γαλατα, κονσερβες,τι στον πουτσο ειχε μεσα στη σακουλα...

Επισκέπτης
θελω να δειρω ολες τις γαμημενες κωλογριες που προχωρανε αργα με τις ομπρελες στα πεζοδρομια και κλεινουν ολο τον χωρο...και εσυ σαν το μαλακα πας σιγα σιγα...
σημερα ηταν μια καριολα που ειχε μια ομπρελα δυο μετρα και πηγαινε σαν νεκρη....εκανα κανα δυο αποπειρες να την προσπερασω αλλα εκανε και ζιγκ ζαγκ η καμπια...οποτε μου την βιδωνει και κανω μια αποτομη προσπεραση απο δεξια,τη δινω μια και στο χερι που κρατουσε μια σακουλα απο σουπερ μαρκετ, χυθηκανε γαλατα, κονσερβες,τι στον πουτσο ειχε μεσα στη σακουλα...

όχι έτσι τις γριες μαν μπορεί να πετύχεις καμμιά γκόμενα του απόλυτου κρίμα είναι ;)

Επισκέπτης
οταν πηγαινα δημοτικο στο απεναντι σπιτι εμενε ενα κοριτσακι που εβλεπε σουπερμαν κ νομιζε οτι μπορει να πεταξει

ανεβηκε στο μπαλκονι κ επεσε κ σκοτωθηκε

μετα οι γονεις βαλανε κατι καγκελα με πλεγμα  γτ ειχε κ ενα αδερφακι αυτη για να μην κανει το ιδιο

γιατί αναπαράγεις τον γνωστό αστικό μύθο φίλε :)

Επισκέπτης
Στο θρεντ σχολιασμός ημερησιων ενημερώσεων γίνεται χαμός

Σας βάζω ως στρατοπεδάρχης σε επιφυλακή και διπλασιαζω τις σκοπιές σε αποθήκη οπλισμού και όρχο
Πρωτο νουμερο φυλαω εγώ,δεύτερο Μήδας,γερμανικό Μέμος,τέταρτο σλαβυ

Θαλαμοφυλακας και τα τεσσερα νούμερα ο Γιωτας ο μαριος

Δεκανέας αλλαγής ο κοστακις σσ

Περιπολαρχης Λάιον περιπολαρχιδακι μπιλυς13 για να πετάγεται και δίπλα να τα λέει με τα φιλαρακια του

τι είναι αυτά που έγραφε ο λαγός ρε μαν για κλώνους ξύδη και ντελικατέσεν :think: :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.501
Πόντοι
5.006
όχι έτσι τις γριες μαν μπορεί να πετύχεις καμμιά γκόμενα του απόλυτου κρίμα είναι ;)
ε, απο γκομενα θα την κανω πελατισσα του απολυτου...
ο απολυτος παντως δεν θα βγει χαμενος... ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.501
Πόντοι
5.006
τι είναι αυτά που έγραφε ο λαγός ρε μαν για κλώνους ξύδη και ντελικατέσεν :think: :think:
το ειδα και εγω τυπε...και μιλανε για 50 κλωνους και τα σχετικα...
μα καλα υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ.... :S :S :S :S

Επισκέπτης
το ειδα και εγω τυπε...και μιλανε για 50 κλωνους και τα σχετικα...
μα καλα υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ.... :S :S :S :S

ο απόλυτος έχει αποφανθεί όμως μπορεί να καλέσουμε την ολομέλεια να κρίνει :think:

το μουνόπανο σε κείνο το θρεντ είδα το θεωρούν βρισιά εμείς εδώ τίτλο τιμής νομίζω είμαστε πολύ μπροστά ;)

Επισκέπτης

ρε τίνος κλωνάρι είναι ο ξύδης λέτε να είχε δίκιο τελικά ο κθούλου :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
νομίζω ο τραβατρόμπας ήταν η αιτία διαγραφής του λάκη για τον δε κθούλου η αρχή του τέλους ήταν μια εξύβριση νεκρών από κλώνο σούπερμαους αν θυμάμαι καλά :think:
εγω θυμαμαι να ξεκιναει καυγας με αφορμη σχολιο Λακη προς Ξυδη για ενα δονητη... :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.501
Πόντοι
5.006
ο σλαβιανκα ποιανου κλωνος ειναι??? :think: :think: :think: :think:
:grin: :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.501
Πόντοι
5.006
μα δεν μίλησα εγώ για σωστή συμεριφορά να του σπάσω τα μούτρα θέλω 

χαίρομαι που το παραδέχεσαι και μονος σου κλώνοι σαν τον απόλυτο είναι ωραίοι και για να γινετε αποδεχτοι  από όλους όταν όμως οι κλώνοι υπάρχουν για να τραμπουκίζουμε και να βρίζουμε για να μην φαίνεται ποιος είναι από πίσω τότε είναι απαράδεκτο κάτι που κάνει κατά κόρον ο φίλος μας
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Stories

Νέο!