raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.501
- Πόντοι
- 5.006
παιδια δεν υπαρχουν χαροι και σαταναδες...μην τα πιστευετε αυτα....μηδα ο ραουπαυ ειναι ο χαρος?
γιαυτο μου ειπες για χαρο της 7
μονο αυτοματοι σαταναδες υπαρχουν...
παιδια δεν υπαρχουν χαροι και σαταναδες...μην τα πιστευετε αυτα....μηδα ο ραουπαυ ειναι ο χαρος?
μηδα ο ραουπαυ ειναι ο χαρος?
στο κεντρο οταν μας δωσαν οπλα ενας ελεγε θα ειμαστε σαν μαλακες με τα τζι3 κ οι αλλοι θα μας ριχνουν βομβες ναπαλμ
θα βγεις αποψε
εννοείται φίλε κάθε τετάρτη βγαίνω μόλις τελειώσει η παοκάρα θα την κάνω γαμώ τον παοκ![]()
Tέτοια ώρα και νομίζω οτι είναι μεσάνυχτα?εννοείται φίλε κάθε τετάρτη βγαίνω μόλις τελειώσει η παοκάρα θα την κάνω γαμώ τον παοκ![]()
που θα πας
τουαλετα η σαλονι
ενδιάμεσε μήδα , το γραφείο σου είναι στην αρχή της αλεξάνδρας ?
γιατί το βράδυ που γύρναγα εκεί , η πινακίδα με το όνομά σου μου τράβηξε την προσοχή...
Είχε φωτισμό νεον όπως τα στούντιος?ενδιάμεσε μήδα , το γραφείο σου είναι στην αρχή της αλεξάνδρας ?
γιατί το βράδυ που γύρναγα εκεί , η πινακίδα με το όνομά σου μου τράβηξε την προσοχή...
Μπουρδέλο το έκανες.τ'άξιζε τα λεφτά της η πινακίδα![]()
Είχε φωτισμό νεον όπως τα στούντιος?![]()
καλή επένδυση φίλετ'άξιζε τα λεφτά της η πινακίδα![]()
μάλλον κάτι τέτοιοΕίχε φωτισμό νεον όπως τα στούντιος?![]()
μηδα εχεις κρατησει επαφη με κανεναν απο το στρατο
καλή επένδυση φίλεμάλλον κάτι τέτοιο
πως αλλιώς να μου τραβήξει την προσοχή;...!
με έναν όμως έφυγε εξωτερικό και δεν ξανασχολήθηκα ;)
όχι με νέον ρε μια τυπική πινακίδα από τις μαύρες που περνάνε με φωτεινά κόκκινα γράμματα σε κρόουλ οι παροχές του μήδα σχηματίζονται πεντάλφες και άλλα ωραία ;)
θα την είχα παρατηρήσει μια τέτοια υπερπαραγωγή...
πάντως για να χτίσεις εκεί το γραφείο σου , σημαίνει ότι δεν πάνε κι'ασχημα οι δουλειές