apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι τον λυποταν τυπε?Η βελβυ εβαζε αυτο --> :- όταν λυπόταν τον αχαχούχα
γιατι τον λυποταν τυπε?Η βελβυ εβαζε αυτο --> :- όταν λυπόταν τον αχαχούχα
τις προάλλες που είχατε βάλει το λινκ του μόρτη από το κόσμο
Η βελβυ εβαζε αυτο --> :- όταν λυπόταν τον αχαχούχα
γιατι τον λυποταν τυπε?
με το που ειδα το σαιτ εγινα μελος,δεν παρακολουθουσα καιρο το σαιτ οπως αλλοι... ;)
Και γω σε λυπάμαι.Προκαλεί κανα αλλο συναίσθημα ο αχαχούχας εκτός από λύπη;![]()
Προκαλεί κανα αλλο συναίσθημα ο αχαχούχας εκτός από λύπη;![]()
θαυμασμο για τις καλλιτεχνικες του ανησυχιες τυπεΠροκαλεί κανα αλλο συναίσθημα ο αχαχούχας εκτός από λύπη;![]()
Και γω σε λυπάμαι.![]()
τι περιγραφη σου εχουν δωσει τυπε?ξέρουμε πού στήνει την επιχείρησή του ο αχαχούχας συνήθως τον αναζητάω όταν περνάω κάτω από το μετρό στην ομόνοια αλλά δεν έχω δει κάποιον που να ταιριάζει στην περιγραφή![]()
πραγματι δεν ημουν συχνα σ αυτο το θρεντ....μαλλον με μπερδευαν που μιλουσαν και οι κλωνοι μεταξυ τους,τι να πω.... :S :S :Sόμως δεν φαίνεται να παρακολουθούσες και πολύ τους επικούς τραμπουκισμούς που λάμβαναν χώρα στο σπαμθρεντ![]()
θαυμασμο για τις καλλιτεχνικες του ανησυχιες τυπε
αυτο ανοιξε το πιο ποιοτικο θρεντ του σαιτ![]()
τυπε το κονταρι που εβαζε τα λαχεια δεν ηταν ενα απλο κονταρισκέψου πόσα ξυλόγλυπτα θα έχει στο σπίτι του![]()
τι περιγραφη σου εχουν δωσει τυπε?
τι περιγραφη σου εχουν δωσει τυπε?
Τώρα που το καλοσκέφτομαι για τίποτα απ'αυτά δεν φταίς εσύ,συγνώμη που σε αποπήρα.Επειδή είμαι κοντός ή επειδή είμαι μαλάκας;![]()
πραγματι δεν ημουν συχνα σ αυτο το θρεντ....μαλλον με μπερδευαν που μιλουσαν και οι κλωνοι μεταξυ τους,τι να πω.... :S :S :S
και παντελονι τυπεεύσωμος μαύρα μαλλιά σχετικά ψηλός με χρυσή αλυσίδα να κρέμεται στον λαιμό και πέτσινο μπουφάν![]()
τυπε το κονταρι που εβαζε τα λαχεια δεν ηταν ενα απλο κονταρι
ηταν ξυλογλυπτο![]()
και παντελονι τυπε