και απαντηση στον αλλον....εχω αποδειξη την αξια μου![]()
![]()
Πρώτη φορά σε πετυχαίνω εδώ. Βραδυνός τύπος είσαι μανάρα μ'?
και απαντηση στον αλλον....εχω αποδειξη την αξια μου![]()
![]()
που πας κατσε!γεια σου λουκ....σας αφηνω :'( :'(
καλα που μου το θυμησες!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καντε οτι θελετε τυπισσες... για μποτες μην λετε παλι μοναχα![]()
Γιατί,θα ανέβει ο Dow Jones();;;
![]()
που πας κατσε!
τετοια ωρα ολοι βαριομαστε...(βαριεμαι λιγο σε εσας...μην το πεις παρα εξω)![]()
![]()
![]()
τετοια ωρα ολοι βαριομαστε...
εγω καφε πινω ακομα...το βραδυ ειναι καλα...
η αλλη που ειναι?!
15278 Sex / Sex γενικά / Απ: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; στις: 19/12/08, 17:0519/12/10, 15:03
κλεινω 2 χρονια εδω!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολλα θαυμαστικα εβαλες για πρωτο ποστ...15278 Sex / Sex γενικά / Απ: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; στις: 19/12/08, 17:05
ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????????????????????????????????παιδια συγγνωμη αλλα δε ξερω πως λειτουργει το σαιτ σας...το εχω ψαξει αλλα εχω καταμπερδευτει...οποτε αμα κανω καμια μαλακια ζητω συγγνωμη...
το πρωτο μου ποστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15278 Sex / Sex γενικά / Απ: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; στις: 19/12/08, 17:05
ΗΡΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???????????????????????????????????παιδια συγγνωμη αλλα δε ξερω πως λειτουργει το σαιτ σας...το εχω ψαξει αλλα εχω καταμπερδευτει...οποτε αμα κανω καμια μαλακια ζητω συγγνωμη...
15278 Sex / Sex γενικά / Απ: Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες; στις: 19/12/08, 17:05
πολλα θαυμαστικα εβαλες για πρωτο ποστ...![]()
Οποία συγκίνησης θεέ μου!!! :'(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα δεν θα το διαγραψω..θα το αφησω για τις δυσκολες ωρες..![]()
![]()
εσεις θα με κερασετε που ομορφυνα το σαιτ...Αμέεεε!!!
Τί κερνάς εκτός από:;;;
![]()
αμα θες το αγοραζω εγω για 100 ευρω για να χω ενα ακομη γυναικειο νικ να παιζω.....λεπτομερειες με πμ...λεφτα και πασγουορντ...και τροπος πληρωμης....τελικα δεν θα το διαγραψω..θα το αφησω για τις δυσκολες ωρες..![]()
![]()
λοιπον , την κανω... αντε καλη συνεχεια σε ολους - ολες.
αμα θες το αγοραζω εγω για 100 ευρω για να χω ενα ακομη γυναικειο νικ να παιζω.....λεπτομερειες με πμ...λεφτα και πασγουορντ...και τροπος πληρωμης....