Επισκέπτης
To παιδί είναι μόνιμος θαλαμοφύλακας.![]()
και στα μαγειρεία ακόμα μάχιμος ήμουν κρατούσα μόνος μου τους νεροχύτες όταν οι άλλοι έκαναν πως γέμιζαν τα λαδόξιδα ;)
To παιδί είναι μόνιμος θαλαμοφύλακας.![]()
Έχεις φάει λίπη και λύπη.και στα μαγειρεία ακόμα μάχιμος ήμουν κρατούσα μόνος μου τους νεροχύτες όταν οι άλλοι έκαναν πως γέμιζαν τα λαδόξιδα ;)
Έχεις φάει λίπη και λύπη.![]()
Και στη ζωή σου συνεχίζεις θαλαμοφύλακας στο γραφείο.ρε άκουσες τι σου είπα ;)
Και στη ζωή σου συνεχίζεις θαλαμοφύλακας στο γραφείο.![]()
Ποιά η αποψή σου γι'αυτό?μαγκιά κλανιά και ιμότικον![]()
Εσύ δεν κινδυνεύεις,τι να κλέψουν άλωστε απο σένα.τι μαλακίες είναι αυτές![]()
Εσύ δεν κινδυνεύεις,τι να κλέψουν άλωστε απο σένα.![]()
Είμαι σίγουρος οτι είναι αμοιβαία τα αισθήματα.έκανα ραντεβού με την πάολα μιλφ τι μαλακίες γράφουν οι μαλάκες στις κριτικές τους γαμώ το κεφάλι τους στο τοπ 3 των χειρότερων πουτάνων που έχω πάει![]()
Είμαι σίγουρος οτι είναι αμοιβαία τα αισθήματα.![]()
παλι καλα να λες μαν...ο αχαχουχας εβαζε το ενα νικ να κανει ερωτικη εξομολογηση στο αλλο.Εγώ χειριζομουν δεκα νικνειμς παλιότερα,μάλιστα έβαζα ενα να τσακώνεται με ένα αλλο
τυπε ηταν τιμιος ομως,θα της επεστρεφε ολα τα δωραπαλια καλα να λες μαν...ο αχαχουχας εβαζε το ενα νικ να κανει ερωτικη εξομολογηση στο αλλο.![]()
τυπε ηταν τιμιος ομως,θα της επεστρεφε ολα τα δωρα
Είσαι μεγάλος γλύφτης.ρε μιλάει ακατάπαυστα όλη την ώρα (πχ κατεβαίνεις να γλείψεις και πετάγεται να πει ναι γλείψε άφοβα έχω κάνει εξετάσεις μπλα μπλα μπλα...μπλα μπλα ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ)+ ότι κάνει επαναλαμβανόμενες σπαστικές κινήσεις όπως πεταχτά φιλάκια και χαϊδέματα λες και είναι μηχανή ξέρω γω 15 τέτοια φιλάκια το ένα πίσω απ'το άλλο δεν το 'χω ξαναδεί αυτό απίστευτη τύπισσα απορώ με τις κριτικές
![]()
Μόνο εσύ. ;)μηδα ειχα μια δουλεια στο κεντρο το πρωι
τον ελιωσα τον αυτοματο σατανα
ουτε στοπ ουτε κοκκινα
παταγα διαβαση πεζων αντιθετα σε μονοδρομους κ τετοια κολπα
μηδα ειχα μια δουλεια στο κεντρο το πρωι
τον ελιωσα τον αυτοματο σατανα
ουτε στοπ ουτε κοκκινα
παταγα διαβαση πεζων αντιθετα σε μονοδρομους κ τετοια κολπα
Είσαι μεγάλος γλύφτης.
Μόνο εσύ. ;)