Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δν ειναι μονο τα μπρατσα η πολεμικη τεχνη κτλ κτλ
πχ ημουν μαρτυρας οταν ενας 80κιλα π απλα ειχε νευρο εδειρε εναν μποντιμπιλντερα 140 κιλων
και καλα τον εκανε

:grin: :grin:

pes to skiniko file

ειμαστε ολο αυτια

σε αυτακια το αυτια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
pes to skiniko file

ειμαστε ολο αυτια

σε αυτακια το αυτια

ελα τυπε πριν καμια 12αρια χρονια οταν ειμασταν φοιτητες κ πηγαιναμε γυμναστηριο καναμε παρεα με εναν τυπα μποντιμπιλντερα καμια 8χρονια μεγαλυτερο μας.Μια μερα εγω ο κολλητος κ ενας αλλος φιλος μας πηγαμε μαζι του για καφε Θεσσαλονικη κεντρο,και μετα μπουρδελοτσαρκα Βαρδαρη.Τεσπα εκει εγω πηδηξα πηδηξε κ ο φιλος μου και ο μποντιμπιλντερας ενω ο τριτος φιλος μας ο συνομηλικος δν ηθελε να πηδηξει ειχε κοληματα κ αυτο ειχε ως συνεπεια να το κοροιδευει ο μποντιμπιλντερας κτλ κτλ να του την λεει συνεχεια.Ετσι μας πηγε  με το αμαξι του ο σφιχτης(140 κιλα γοριλας) μεχρι το
σπιτι του κολητου μου Θεσσαλονικη,κ σε ολη την διαρκεια κοροιδευε τον αλλο φιλο μας.Βγηκαν απο τ αμαξι τον ελεγ βλακα κτλ κτλ και τον επιασε με το τεραστιο μπρατσο του κεφαλοκλειδωμα οτι τον εχει χαλαρα δηλαδη κ ετσι(ο σφιχτης το ξεκινησε).Μετα απο λιγο ο φιλος μας απελευθερωθηκε και τον λεει τι θες κ τετοια ο μποντιμπιλντερας τον βριζει και τον παταει ενα χαλαρο μπουνιδι στο ματι,ο φιλος μας τοτε τα παιρνει στο κρανιο,τα ειχε μαζεμενα φαινεται απο ολη την ημερα τον πιανει απο το φανελακι και τον ριχνει κατω,εμεις ακουμε ενα μπαμ!  :2funny:.Τον αρχιζει στα μπουνιδια στη μαπα ο μποντιμπιλντερας ειχε σαστισει δν μπορουσε να ξεφυγει  :2funny: :2funny: :2funny:,εμεις παρακολουθουσαμε με χαμογελο στα χειλη  :grin:.Μετα απο λιγο κατεβηκε ο μπαμπας του κολλητου μου κ μας λεει σταματηστε χωριστε τους κτλ τι εγινε εδω εχουνε πιει αυτοι ?και τετοια  :2funny: :2funny:
τελικα τον σηκωσαμε τον φιλο μας απο τον σφιχτη,ενω ο σφιχτης κοιτουσε σαστισμενα σαν μικρο παιδακι που εφαγε ξυλο ,δν μπορουσε να καταλαβει πως το επαθε αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:.Ειπε στο φιλο μας θα τα πουμε εμεις και τετοια  :2funny: :2funny: και εφυγε σαν χεσμενος  :2funny: :2funny: :2funny:
ακομα οταν μας βλεπει αλλαζει δρομο  :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ελα τυπε πριν καμια 12αρια χρονια οταν ειμασταν φοιτητες κ πηγαιναμε γυμναστηριο καναμε παρεα με εναν τυπα μποντιμπιλντερα καμια 8χρονια μεγαλυτερο μας.Μια μερα εγω ο κολλητος κ ενας αλλος φιλος μας πηγαμε μαζι του για καφε Θεσσαλονικη κεντρο,και μετα μπουρδελοτσαρκα Βαρδαρη.Τεσπα εκει εγω πηδηξα πηδηξε κ ο φιλος μου και ο μποντιμπιλντερας ενω ο τριτος φιλος μας ο συνομηλικος δν ηθελε να πηδηξει ειχε κοληματα κ αυτο ειχε ως συνεπεια να το κοροιδευει ο μποντιμπιλντερας κτλ κτλ να του την λεει συνεχεια.Ετσι μας πηγε  με το αμαξι του ο σφιχτης(140 κιλα γοριλας) μεχρι το
σπιτι του κολητου μου Θεσσαλονικη,κ σε ολη την διαρκεια κοροιδευε τον αλλο φιλο μας.Βγηκαν απο τ αμαξι τον ελεγ βλακα κτλ κτλ και τον επιασε με το τεραστιο μπρατσο του κεφαλοκλειδωμα οτι τον εχει χαλαρα δηλαδη κ ετσι(ο σφιχτης το ξεκινησε).Μετα απο λιγο ο φιλος μας απελευθερωθηκε και τον λεει τι θες κ τετοια ο μποντιμπιλντερας τον βριζει και τον παταει ενα χαλαρο μπουνιδι στο ματι,ο φιλος μας τοτε τα παιρνει στο κρανιο,τα ειχε μαζεμενα φαινεται απο ολη την ημερα τον πιανει απο το φανελακι και τον ριχνει κατω,εμεις ακουμε ενα μπαμ!  :2funny:.Τον αρχιζει στα μπουνιδια στη μαπα ο μποντιμπιλντερας ειχε σαστισει δν μπορουσε να ξεφυγει  :2funny: :2funny: :2funny:,εμεις παρακολουθουσαμε με χαμογελο στα χειλη  :grin:.Μετα απο λιγο κατεβηκε ο μπαμπας του κολλητου μου κ μας λεει σταματηστε χωριστε τους κτλ τι εγινε εδω εχουνε πιει αυτοι ?και τετοια  :2funny: :2funny:
τελικα τον σηκωσαμε τον φιλο μας απο τον σφιχτη,ενω ο σφιχτης κοιτουσε σαστισμενα σαν μικρο παιδακι που εφαγε ξυλο ,δν μπορουσε να καταλαβει πως το επαθε αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:.Ειπε στο φιλο μας θα τα πουμε εμεις και τετοια  :2funny: :2funny: και εφυγε σαν χεσμενος  :2funny: :2funny: :2funny:
ακομα οταν μας βλεπει αλλαζει δρομο  :2funny: :2funny: :2funny:
στις φωτο που βαζεις με γυφτακια η μυτη σου παει στραβα, απο μπουνια το επαθες? πες μας το σκηνικο  ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εχω σκηνικα να αφηγηθω αλλα πραγματικα ρε φιλε σλαβυ βαριεμαι να γραφω στο λαπτοπ  :S
για αυτο δεν γραφω και κριτικες  :grin:
τα πιο πολλα ποστ μου ειναι 2 - 3 γραμμες  :grin:

γραψε φιλε

καντο σαν δωρο για τα χριστουγεννα

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εμένα μου έχει συμβεί αυτό που λέει ο φίλος

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι μισοί τουλάχιστον Έλληνες σαν εσάς είναι. Σκατογονίδια Αράβων, Τούρκων, Αλβανών, Σαρακηνών και Γύφτων.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οι μισοί τουλάχιστον Έλληνες σαν εσάς είναι. Σκατογονίδια Αράβων, Τούρκων, Αλβανών, Σαρακηνών και Γύφτων.

ο μποντιμπιλντερας στην ιστορια ηταν ποντιος  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom