gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να το προτυπο μου
να το προτυπο μου
Του νωντα ειναι ο παιχτουρα ακα glνα το προτυπο μου
ε κλασικα.....εδω προχτες μπηκαν δυο μουνετα αμφιβολου προελευσης και ο αλλος ηθελε να αρμεξει τις κλειτοριδες τους αμεσως...Marianna Anagnostopoulou
Επειδή παρατηρώ μια έξαρση σε friend requests και σε μηνύματα τελευταία που με κάνει να απορώ θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Αν με κάνετε add για να δείτε τη δουλειά μου καλώς αν και υπάρχει και το group "marianna photography". Αν με κάνετε add γιατι ψάχνετε για γνωριμία το έχω ξαναπεί...ΜΗ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ!!!!! πάντα με αγάπη
Σώπα μωρη μπαζολα θυχτηκες...... Ρε τη σουργελα ειναι τουτα ρε....
Καλα και οι μαλάκες που γεινονται μουνοδουλοι στο φεισμπουκ δεν πάνε πίσω....
ειμαι μαλακας...ρε παιδια πανω απ το αβαταρ μου που λεει μηνυματα...τι διαβαζετε? :S
Ο νωντας πάντος δεν αρμέγει κλειτορίδες, αλλα πνίγει κουνέλια...ε κλασικα.....εδω προχτες μπηκαν δυο μουνετα αμφιβολου προελευσης και ο αλλος ηθελε να αρμεξει τις κλειτοριδες τους αμεσως...
Ο νωντας πάντος δεν αρμέγει κλειτορίδες, αλλα πνίγει κουνέλια...
Ο νωντας πάντος δεν αρμέγει κλειτορίδες, αλλα πνίγει κουνέλια...
εχω πνιξει πραγματι αρκετα ....οχι τοσα οσα γνωστος συναγωνιστης αλλα αρκετα ωστε να κοιμαμαι ησυχος τα βραδυα....Kαι ο gl πνιγει μοντελα...
Εγω Μελαχρινές...εχω πνιξει πραγματι αρκετα ....οχι τοσα οσα γνωστος συναγωνιστης αλλα αρκετα ωστε να κοιμαμαι ησυχος τα βραδυα....
ΑΝΤΕ δεν θα ποσταρεις το καινουριο γκομενακι και απο πισω;
δλδη?λιτ είναι ο αριθμός 1337, ρε στόκε
εχω πνιξει πραγματι αρκετα ....οχι τοσα οσα γνωστος συναγωνιστης αλλα αρκετα ωστε να κοιμαμαι ησυχος τα βραδυα....
ΑΝΤΕ δεν θα ποσταρεις το καινουριο γκομενακι και απο πισω;
σε φαντασματα μιλας?Νωντα ειχε βάλει παλια μια φώτο με την πλάτη σου....
Ξαναβάλτην.....
Νωντα ειχε βάλει παλια μια φώτο με την πλάτη σου....
Ξαναβάλτην.....
Θυμάσε το κεφαλι ξυρισμένο ?λες να χει βγάλει μαλλιά από τότε;
Μην ξεχνας πως το πνευμα του νωντα ειναι εδω και μας παρακουλουθει....σε φαντασματα μιλας?