wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Δηλαδη??Εδώ γαμάνε με χρωματάκια.![]()
Δηλαδη??Εδώ γαμάνε με χρωματάκια.![]()
![]()
![]()
βγαλε τα μαλλια μονο απο την εικονα![]()
αλεξ συμβιβασου οτι ειμαι ο νατσο βινταλ του μπου και συ ενας απλος συμβολαιογραφος
Του ειμαι πιστη κ το ξερει ;)
Σιγα μην εισαι και ο βινταλ σασούν.αλεξ συμβιβασου οτι ειμαι ο νατσο βινταλ του μπου και συ ενας απλος συμβολαιογραφος
Το ξερω αγαπη μου :-*Του ειμαι πιστη κ το ξερει ;)
αλεξ συμβιβασου οτι ειμαι ο νατσο βινταλ του μπου και συ ενας απλος συμβολαιογραφος
λουζω καθε μερα το γκομενακι σου μανΣιγα μην εισαι και ο βινταλ σασούν.
Όταν πας στην τουαλετα?λουζω καθε μερα το γκομενακι σου μαν![]()
Σιγα μην εισαι και ο βινταλ σασούν.
Εκανα τον κοπο και κοιταξα πμ και ειδα ξανα την φωτογραφια. Νταξει γαμα τα τα χειλια το σαγονι και τα μαγουλα τα στρουμπουλα τι ειναι;Του ειμαι πιστη κ το ξερει ;)
εμενα ονειρευεσαι???λουζω καθε μερα το γκομενακι σου μαν![]()
Λιγο μαγουλάκια εχει, αλλά γενικώς μην δινεις βαση στη φωτογραφια.Εκανα τον κοπο και κοιταξα πμ και ειδα ξανα την φωτογραφια. Νταξει γαμα τα τα χειλια το σαγονι και τα μαγουλα τα στρουμπουλα τι ειναι;
Μπας και εισαι αδυνατη με χοντρο προσωπο; Δηλαδη στρουμπουλο προσωπο. Διοτι εγω σε πιστευω.
Α τοσο πολυ κυκλοφορησε!!!Εκανα τον κοπο και κοιταξα πμ και ειδα ξανα την φωτογραφια. Νταξει γαμα τα τα χειλια το σαγονι και τα μαγουλα τα στρουμπουλα τι ειναι;
Μπας και εισαι αδυνατη με χοντρο προσωπο; Δηλαδη στρουμπουλο προσωπο. Διοτι εγω σε πιστευω.
τον παιζω ολη μερα με την παρτη σου,εισαι μελαχρινη ή ξανθια;εμενα ονειρευεσαι???![]()
Α τοσο πολυ κυκλοφορησε!!!
Εσυ πως με φανταζεσαι??τον παιζω ολη μερα με την παρτη σου,εισαι μελαχρινη ή ξανθια;
Θα 'ναι μακρια απο τα συνορα!!!φαντασου τι στερηση υπαρχει :S
Κωστακη φαντασου εσυ που ανεβαζεις γυφτακια,που θα εχουν φτασει οι φωτος....μπορει να μοσχο-πωλιουνται στο πιντερεστ.φαντασου τι στερηση υπαρχει :S