gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
συνελθε ρε μαλακα 35 χρονων γαιδαροςστο πατο σου![]()
συνελθε ρε μαλακα 35 χρονων γαιδαροςστο πατο σου![]()
συνελθε ρε μαλακα 35 χρονων γαιδαρος
ρουφα τωρα και αλλη φορα να μην πεταγεσαι σαν την πουτσα σε ενημερωτικα θρεντ
Για πες...![]()
νταμπλ-φιστιγκ μαν.Θα πω εγώ....
Ο μεμοσ@αν...έγραψε στον γλ...ότι του έκανε φίστινγκ η κορασίδα...
Την συνέχεια την φαντάζομαι...![]()
νταμπλ-φιστιγκ μαν.
καλα με συγχωρεις,Για το warned,λέω μαν...μην γίνεσαι μπαχαλάκιας...![]()
ανεβασε στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο μετα ;)καλα με συγχωρεις,
παω να χεσω γιατι εφαγα πολυ τυροκαυτερη μου φαινεται...![]()
καλα με συγχωρεις,
παω να χεσω γιατι εφαγα πολυ τυροκαυτερη μου φαινεται...![]()
ο νωντας σαπισε μαν, το πτωμα του το φαγαν τα σκουληκια :S ματαια περιμενουμε την ανασταση του μου φαινεται... :-βλεπω να ερχεται το τελος των νωντοτυπων,μονο ενα θαυμα απο τον νωντα μπορει να σωσει την κατασταση
οποτε να στραφουμε προς τον μπολντισμο τι λες?ο νωντας σαπισε μαν, το πτωμα του το φαγαν τα σκουληκια :S ματαια περιμενουμε την ανασταση του μου φαινεται... :-
ρουφιανια του γλιτσα στον πιρφοροαντι επειδη συμπληρωσα με μια αληθεια την ενημερωση του, κανονικα επρεπε ο γλ να φαει το γουωρν, δεν ειναι δυνατο να ανεβαζεις κριτικη για κοπελλα και να κρυβες οτι το προγραμμα που πηρες ειναι αυταρχικο με φιστινγκΓια το Warned,λέω μαν...μην γίνεσαι μπαχαλάκιας...![]()
οποτε να στραφουμε προς τον μπολντισμο τι λες?![]()
ο μπολντισμος ειναι καταντια μαν , τι θρησκεια ειναι αυτη που εχει ενα μελος και εναν αρχηγο μονο? :S εαν δε γινει κανενα θαυμα αναστασης του νωντα μας βλεπω να πηγαινουμε ολοι στον χασοδικισμο να πιρφοριζουμε με τις χοντρες που θα κανει πασα ο αλεξ για να προσελκυσει νεα μελη ;)οποτε να στραφουμε προς τον μπολντισμο τι λες?![]()
ρουφιανια του γλιτσα στον πιρφοροαντι επειδη συμπληρωσα με μια αληθεια την ενημερωση του, κανονικα επρεπε ο γλ να φαει το γουωρν, δεν ειναι δυνατο να ανεβαζεις κριτικη για κοπελλα και να κρυβες οτι το προγραμμα που πηρες ειναι αυταρχικο με φιστινγκεπειδη αποκαλυπτω λοιπον μεγαλες αληθειες για το ποιον του τζομπανη νομιζει οτι με γουωρν και ρουφιανιες θα αποκαταστησει την τιμη και την ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα του
αυτα παω να χεσω τωρα εφαγα σουτζουκακια με πατατες τηγανητες και μιλκο φραουλα
![]()
εχω φυλαγμενα στο κελλαρι μαν ;)Υπάρχει ακόμα αυτό το διατροφικό θαύμα/Μίλκο-φράουλα?![]()
![]()
εχω φυλαγμενα στο κελλαρι μαν ;)