gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μπαινει και διαβαζει μονος του,πες του ανοιχτα οτι θες φιλεΤσοπανη πες του βατραχου γαμιεται
μπαινει και διαβαζει μονος του,πες του ανοιχτα οτι θες φιλεΤσοπανη πες του βατραχου γαμιεται
σανό τριφυλλιού ή βρώμη,γρασίδι και οταν το ζώο βόσκει, καλό είναι να τρώει και μικρές ποσότητες από άχυρο.για τα προβατα τι διατροφη προτεινεις τυπε?![]()
![]()
![]()
μπαινει και διαβαζει μονος του,πες του ανοιχτα οτι θες φιλε
το ζουμι κρατα το μαν ,ψησε μια μοσχαροκεφαλη και κανε πατσαδακι για μπρεκφαστ,ριξε μεσα σκορδοστουμπι και μπουκοβο και ξυδι
και συ γαμιεσαι μαν με μεγαλα εργαλεια μαθαινωβατραχε ο τσοπανης γαμιεται ;)
και συ γαμιεσαι μαν με μεγαλα εργαλεια μαθαινω
εγω ειμαι για τα βοσκοτοπια μαν αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι εσυ γαμιεσαι με μεγαλα μπεη οπως μαθαινωεισαι για τα βοσκοτοπια γυφτακο ... περιμενω να σε δω σε καμια φωτο του κωστακη
σανό τριφυλλιού ή βρώμη,γρασίδι και οταν το ζώο βόσκει, καλό είναι να τρώει και μικρές ποσότητες από άχυρο.
εισαι για τα βοσκοτοπια γυφτακο ... περιμενω να σε δω σε καμια φωτο του κωστακη
εγω ειμαι για τα βοσκοτοπια μαν αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι εσυ γαμιεσαι με μεγαλα μπεη οπως μαθαινω
εγω ειμαι για τα βοσκοτοπια μαν αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι εσυ γαμιεσαι με μεγαλα μπεη οπως μαθαινω
δεν γαμαω πουστρακια μαν.....κωλοτριψου αλλουελα να σου πω στο αυτακι μαλάκα ;)
δεν γαμαω πουστρακια μαν.....κωλοτριψου αλλου
Που ειναι βατραχοs???Εφαγε ληγμενο κουνουπι????Και τουλεγα....μακρυα απο ελη...Αυτοs μαλλον νομισε την Ελλη![]()
Υπαρχει.......Αλλα δεν το τρωνε ολοι οι βατραχοιΜαν,υπάρχει και ληγμένο κουνούπι...εκτός από ληγμένα λαχεία...? :S
εγω για το κουνουπι της Φυλης ειχα ακουσει παλια...Μαν,υπάρχει και ληγμένο κουνούπι...εκτός από ληγμένα λαχεία...? :S
Υπαρχει.......Αλλα δεν το τρωνε ολοι οι βατραχοι![]()
εγω για το κουνουπι της Φυλης ειχα ακουσει παλια...![]()
αρα αποκλειεται να το καταπιε ο κοσνικ....
Αυτό είναι πάνω από 1,80μ...ύψος...![]()