maverick77
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
παιδια μην ασχολειστε με αρρωστους ,πρεπει απλα να βρουν την θεραπεια τους,κριμα ειναιβρισιδια για μανες,κοκκακα κτλ... ;)
παιδια μην ασχολειστε με αρρωστους ,πρεπει απλα να βρουν την θεραπεια τους,κριμα ειναιβρισιδια για μανες,κοκκακα κτλ... ;)
το ταιζες ωμο κρεας;τι παιχτηκε;τυπε εγω μια φορα π αφησα το ντομπερμαν ελευθερο πηγε κ επνιξε μια κοτα,βγηκε ο γειτονας ο ιδιοκτητης κ ειπε οτι αν το ξανακανει θα ζητησει αποζημιωση :S :S :S
και με τραχανα τυπε,εγω σημερα πηρα δυο κιλα ξινο με προβειο γαλα αντι αμοιβης
;)παιδια μην ασχολειστε με αρρωστους ,πρεπει απλα να βρουν την θεραπεια τους,κριμα ειναι
και χεσιματα σε ταφους τυπε
θυμισαν παλιες καλες εποχες λακη![]()
ζωοκτονια απο προθεση τυπετυπε εγω μια φορα π αφησα το ντομπερμαν ελευθερο πηγε κ επνιξε μια κοτα,βγηκε ο γειτονας ο ιδιοκτητης κ ειπε οτι αν το ξανακανει θα ζητησει αποζημιωση :S :S :S
βρισιδια για μανες,κοκκακα κτλ... ;)
και χεσιματα σε ταφους τυπε
θυμισαν παλιες καλες εποχες λακη![]()
το ταιζες ωμο κρεας;τι παιχτηκε;
ο μαβερικ με τον καστελ τυπε"κοκκακα";
Δε γυρνάνε οι παλιές καλές εποχές του σάιτ δυστυχώς... Ποιός με ποιόν "τσακωνόταν";
χεσιμο σε κοκκαλα..."κοκκακα";![]()
ζωοκτονια απο προθεση τυπε
θα σε αναλαβει ο αλεξ να το αθωωσει το σκυλι![]()
αφου δεν δαγκωσαν κανα γυφτακι παλι καλα Κωστακη...θα χες τρεχαματα με τους γυφτους μετα.Εισαι κ μπαλαμο.οχι ωμο κρεας,απλα ηταν αρκετα επιθετικο και δν το ειχα ταισει πολυ εκεινη την ημερα
οχι ωμο κρεας,απλα ηταν αρκετα επιθετικο και δν το ειχα ταισει πολυ εκεινη την ημερα
λες να τον φαει και αυτον ο σκυλος τυπε? :SΩ ρε τύπε, σαν τον Μπάρος θα την πάθαινες.![]()
![]()
![]()
![]()
αφου δεν δαγκωσαν κανα γυφτακι παλι καλα Κωστακη...θα χες τρεχαματα με τους γυφτους μετα.Εισαι κ μπαλαμο.
ο μπαρος την επαθε γιατι το σκυλι λιμοκτονουσε μανΩ ρε τύπε, σαν τον Μπάρος θα την πάθαινες.![]()
![]()
![]()
![]()
Ω ρε τύπε, σαν τον Μπάρος θα την πάθαινες.![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε τελικα αληθευει οτι τον εφαγε ο μπος?ο μπαρος την επαθε γιατι το σκυλι λιμοκτονουσε μαν
τυπε μηπως φοβουνται την μυτη?δν νομιζω τα σκυλια με φοβουνται![]()
ο μπαρος την επαθε γιατι το σκυλι λιμοκτονουσε μαν
τυπε μηπως φοβουνται την μυτη?![]()