Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (0 μέλη και 72 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μόνο στο θρυλικό τσατ θρεντ θα βρίσκετε από δω κι εμπρός πραγματικές κριτικές γραμμένες από απλούς μπουρδελιάρηδες σαν εσάς τους ίδιους και όχι από προμότορες, επαγγελματίες ενημερωτές και άτομα που συστήνονται με το ψευδώνυμο τους.

:rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και κουλός να είσαι καταλαβαίνεις από εκεί τι θα επακολουθήσει. Μόλις κάτσει ανάμεσα στα πόδια σκέφτομαι "πάει το εικοσάευρο!"
στο σαλονι διαφημιζε ελευθερα πιασιματα και ετσι τυπε?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.088
Πόντοι
2.606
Μόνο στο θρυλικό τσατ θρεντ θα βρίσκετε από δω κι εμπρός πραγματικές κριτικές γραμμένες από απλούς μπουρδελιάρηδες σαν εσάς τους ίδιους και όχι από προμότορες, επαγγελματίες ενημερωτές και άτομα που συστήνονται με το ψευδώνυμο τους.

:rockon:
τυπε γιατι οχι και στο βατραχοθρεντ ? :think:

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
η τελευταια σκηνη υποννοει πως τα μελη του μπου κομ ειναι γκαιουλες που τη βρισκουν και μεταξυ τους?  :jerking: τα συγχαρητηρια στο σκηνοθετη  :jerking:, αν και νωντοτυπος που δε με πιανει η ατυχης γενικη αναφορα, θα πω στα παιδια να ριχνουν φαπες σε οποιον μοντ η τον αντμιν πετυχουνε στη νωντοπιατσα 
κατσε ρε φιλε οχι και σε ολους

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βανέσσα από Φωκαίας 7 το καινούριο. Γυφτάκι νέας φουρνιάς, κοντό λεπτό, με σφιχτό σώμα. Η μούρη της έντονα βαμμένη, θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Έιμυ Γουάινχαουζ και Ταμτάκο.

Οι υπηρεσίες της κάτω της βάσης. Μηδέν προκαταρκτικά, αποφεύγει το χούφτωμα, παίρνει θέση ανάμεσα στα πόδια για να μην φτάνεις να χουφτώσεις. Μέτρια πίπα και γαμήσι. Όπως και τα υπόλοιπα γυφτάκια νέας φουρνιάς δεν ξέρει τι είναι η πούτσα.

Το δωμάτιο τραγικά άθλιο. Οι σανίδες στο κρεβάτι φαίνονται γιατί το στρώμα είναι στενότερο και είναι γεμάτες μαύρες πατημασιές από μπότες! Επάνω στις πατημασιές ένα κωλόχαρτο από ανακυκλωμένο χαρτί. Μου γλίστρυσε από τα χέρια και έπεσε δίπλα στο καλαθάκι στο σιχαμερά βρώμικο δάπεδο. Φυσικα δεν ακούμπησα με αυτό τον πούτσο μου.

Στα θετικά η καλή της διάθεση. Ίσως και μόνο λόγω της διάθεσης της κάποιοι να περάσουν καλά. Σίγουρα υπάρχουν πολύ χειρότερες στη Φυλής. Προσωπικά εκδιδόμενη που αποφεύγει το χούφτωμα τη βαθμολογώ με μηδέν.

Πόρισμα: FAIL

Ξεκόλλα ρε μλκ...και γράφε στην ενημέρωση... ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πολύ μεγάλη φόλα είναι μία Χωματιανού 11 ισόγειο, κοντή με πιασίματα. Η τσατσά διαφήμιζε τα βυζιά της, έλεγε τα ρουφάς, τα αρμέγεις και τελικά ίσα - ίσα ένα γλυψιματάκι με άφησε να κάνω και κατευθείαν ανάμεσα στα πόδια για πέρασμα καπότας χωρίς να βγάλει καν την κυλότα της.

FAIL και η Χωματιανού.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε γιατι οχι και στο βατραχοθρεντ ? :think:

Γιατί μόνο αυτό το θρεντ έχει αιματοβαμμένη επαναστατική ιστορία. Από αυτό θρεντ ξεκινάνε όλα τα μεγάλα γεγονότα του φόρουμ.

Ξεκόλλα ρε μλκ...και γράφε στην ενημέρωση... ;)

Υπονομεύω τον Έρικ Κάστελ. Ορκίστηκα να τον τσακίσω και θα το πετύχω!

Είμαι σε συνενόηση με πληροφορικάριους του πανεπιστημίου για την ανάπτυξη εφαρμογής android που θα καταστήσει τις φορουμικές ενημερώσεις ξεπερασμένες. Το τέλος των επώνυμων ενημερωτών πλησιάζει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Είμαι σε συνενόηση με πληροφορικάριους του πανεπιστημίου για την ανάπτυξη εφαρμογής android που θα καταστήσει τις φορουμικές ενημερώσεις ξεπερασμένες. Το τέλος των επώνυμων ενημερωτών πλησιάζει.

Βγάλε την και για i-OS  - Windows Phone..... :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύποι σε ποιά γλώσσα ανήκει η λέξη "μπόσκαγιε"; Την άκουσα από ένα γκρουπ με μουνάρια τρομερά αλλά δε μπορούσα να καταλάβω εθνικότητα. Κάτι ανάμεσα σε Ρωσίδες και Γαλλίδες μοιάζανε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.017
Πόντοι
12.756
Τύποι σε ποιά γλώσσα ανήκει η λέξη "μπόσκαγιε"; Την άκουσα από ένα γκρουπ με μουνάρια τρομερά αλλά δε μπορούσα να καταλάβω εθνικότητα. Κάτι ανάμεσα σε Ρωσίδες και Γαλλίδες μοιάζανε.

την μανα σου ρωτα  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
σωστος φιλε αλλα κ οι κοπελες στα μπουρδελα οχι στ στουντιο κανουν ντουσακι μετα απο καθε πελατη?
αμφιβαλω

Με βεβαιότητα όχι. Αλλά θα είναι πιο καθαρές υποθέτω αν οι πελάτες είναι μπανιαρισμένοι. Από εδώ και εμπρός θα αρχίσω να υποστηρίζω με τα χρήματα μου τα μπουρδέλα που προσφέρουν ντουζ. Μόνο έτσι αξίζει ένα ολόκληρο εικοσάευρο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λίστα μπουρδέλων με ντουζιέρα:

Ρεμούνδου 21
Λιοσίων 73
Φυλής 109 όροφος
Εξηκίου διαστημόπλοιο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.017
Πόντοι
12.756
Εγώ έχω ιντεραμέρικαν και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τους γιατρούς του δικτύου της που σε ξεπετάνε σαν πουτάνες του Μεταξουργείου. Γενικά θα έλεγα ότι μόνο επικουρικά συμφέρει να έχεις ιδιωτική ασφάλεια, για μία δεύτερη ιατρική γνώμη, ίσως και για νοσηλεία. Οι περισσότεροι για νοσηλεία τις παίρνουν αλλά μέχρι τώρα να χτυπήσω ξύλο δε μου έχει χρειαστεί.

θα γλυτωσεις να χτυπας το ξυλο ... :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πάλι έφαγες αναφορά.  :) Και θα σου ρίξει άλλη μία ο βάτραχος το πρωί από κακία. :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σου έχω ξαναπεί ότι είναι κακόγουστο ένας που έχει ανοιχτά παραδεχτεί την ομοφυλοφιλία του (εργαλεία των τραβεστί κλπ) να λέει ομοφυλόφιλους τους άλλους. Οι στρέητ μεταξύ τους, στους τσακωμούς τους, είναι λογικό να χρησιμοποιούν αυτή τη βρισιά. Όταν τη χρησιμοποιεί γκέη είναι παράλογο και κακόγουστο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Απόψε έχει πανσέληνο και το αίμα βράζει! Όλη νύχτα θα γυρνάμε Μετάξι με τους φίλους. Η πανσέληνος επιβάλλει τον προορισμό. Θα αγγίξουμε το νωντοζενίθ! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom