gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
θα βαλουμε και για γατους αν θες...
θα βαλουμε και για γατους αν θες...
χαλαρα...τρεμε αντισθενη η μουνοκρατορια σου καταρρεειbourdela: $89,684.88
bourdel otsarka: $29,133.57
iero doules: $13,118.10
$132 χιλιαδες δολλαρια περιπου...
ειναι κ αλλο ενα σαιτ νομιζω...να το αγορασουμε κ αυτο
Είναι οχτροί!Έχεις λεφτά για να τους κλείσουμε?γτ μου βγαζει αστερακια,οταν γραφω ολοκληρο το ονομα των σαιτς...ειναι φτου κακα αυτες οι λεξεις;
Τι κατηγορίες θα βάλεις?
Μπαιτ
Πως να ρίξετε την μπάιτ?
Τι γουστάρει η μπάιτ?
Δεν υπάρχει ζωή χωρίς την μπάιτ!
Μπάιτ+Αβράμης
.
.
.
Είναι οχτροί!Έχεις λεφτά για να τους κλείσουμε?
λοιπον για μοντερεισιον τιμ θα ηθελα
εβιλπλασμα
αβαταρ
λουκριτια
περσονανονγκρατα
σταυρο51 (αυτον να μην τον ξηλωσουμε!!!)
διονυση
τζειμς70
κ φυσικα...τρινιτυ
Βάζουμε 22.000 και τα ρέστα δικά τους!21607 € ειναι για να τους κλεισουμε
και μενα μου δημιουργει απορια το γεγονος και επιφυλασσομαι για την συμμετοχη μου στο κεφαλαιο βασης....ρε συ ο γλ βαζει το μεγαλυτερο κεφαλαιο και τον εχεις εξω????
21000 εκατο και μια σιτιτουρ...cimΒάζουμε 22.000 και τα ρέστα δικά τους!
ελα τι αλλα νεα;γλ ελα να συνεχισουμε εδω
μαλλον θα μου δωσουν αλλο τιτλο οι μοντς...σε μενος θα τελειωνει κι αυτος...αφου μας γαμαν ολα τα θρεντ που ανοιγουμε...αντε να σβηστει και της λουκ να μαθει να ειναι αγνη ιδεολογα που πιστευει οτι δεν θα πειραξουν το δικο τηςειχαμε αφησει μια συζητηση στη μεση πριν μας διαγραψουν τα θρεντ...για το ποτε θα γινεις τιμιμενος
;)ωραια αβαταρ αυτο που εβαλες....ετσι φανταζομαι τη μπαιτ περιπου...λιγο πιο παχουλη κ με καπως πιο κοντο μαλι... ;)
ωραια αβαταρ αυτο που εβαλες....ετσι φανταζομαι τη μπαιτ περιπου...λιγο πιο παχουλη κ με καπως πιο κοντο μαλι... ;)
μαλλον θα μου δωσουν αλλο τιτλο οι μοντς...σε μενος θα τελειωνει κι αυτος...αφου μας γαμαν ολα τα θρεντ που ανοιγουμε...αντε να σβηστει και της λουκ να μαθει να ειναι αγνη ιδεολογα που πιστευει οτι δεν θα πειραξουν το δικο της