Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
βαλε λινκ περικαλω
εσκισε ο χυσταρας μας
εκανε ντουο καταθεση!
2 ψηφοι απο μενα
βαλε λινκ περικαλω
εσυ να μην ασχολεισαι με πραγματα που δεν γνωριζεις,οπως γυναικες,γαμησια και τετοια πραγματα.πηγαινε πισω στο κοσμοπολιταν που σε αγαπανε
χαχαχαχαχαχαχα..........ρε κιθαρα και που να βαζουμε τα πραγματα μας??
και καλλυντικα,χτενα ενα καλσον ενα βρακι ...Τόπος: Αγρινιο
ΒΛΑΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Θες πολλές τσέπες για να βάλεις κινητό,κλειδιά,και λεφτά;
ναι και δε ντρεπομαι γ αυτο!!!!!!!!!!!!5 χρονων εισαι μωρη παλαβη?
ελα ρε!μ αρεσουν!!!!εχω φαει ενα κολληματακι τελευταια με τις μινι κουπερ τις τσαντουλες...
τι γνωμη εχετε?
ελα ρε!μ αρεσουν!!!!
Βασικα μεχρι τωρα τα 3 του τζοκερ πιανουμε
δυστυχως και αυτες θα τις κοιταω απο μακρια...
δε πειραζει..
δε θα πιασω το τζοκερ?!θα δειτε εσεις!!!
θα σαγαπω γ παντα!!!!Βασικα μεχρι τωρα τα 3 του τζοκερ πιανουμε
Αμα το πιασω πρωτη θα σου παρω να τις φορας μαζι με τα τακουνια του Δουκα να σκασουν ολοι!!!
αν ποτε καταφερεις να βγεις ραντεβου με γκομενα,πραγμα απιθανο,θα καταλαβεις οτι οι γυναικες δεν χρειαζονται μονο αυτα.το κινητο εσυ τι το θελεις ρε,μηπως σε παιρνει και κανενας;Θες πολλές τσέπες για να βάλεις κινητό,κλειδιά,και λεφτά;
και καλλυντικα,χτενα ενα καλσον ενα βρακι ...
ε το βρακι μπαινει και στην τσεπη χαλαρα...τετοια που ναι.....και καλλυντικα,χτενα ενα καλσον ενα βρακι ...
Η χτένα χωράει σε μια τσέπη....όπως και τα καλυντικά χωράνε....είναι μικρά
Τα άλλα 2 είναι περιτά
ουτε η βουρτσα μου η μεγαλη χωραει σε τσεπη-δεν ειναι τσατσαρα!-Η χτένα χωράει σε μια τσέπη....όπως και τα καλυντικά χωράνε....είναι μικρά
Τα άλλα 2 είναι περιτά
αν ποτε καταφερεις να βγεις ραντεβου με γκομενα,πραγμα απιθανο,θα καταλαβεις οτι οι γυναικες δεν χρειαζονται μονο αυτα.το κινητο εσυ τι το θελεις ρε,μηπως σε παιρνει και κανενας;
ουτε η βουρτσα μου η μεγαλη χωραει σε τσεπη-δεν ειναι τσατσαρα!-
ουτε τα περιπου 30 καλλυντικα που κουβαλαω...πουδρα μεικ απ κονσιλερ μολυβι 4-5 σκιες κανα 2 κραγιον και μαντιλακια ντεμακιγιαζ.
και τα αλλα 2 δεν ειναι περιττα.
ουτε τα περιπου 30 καλλυντικα που κουβαλαω...πουδρα μεικ απ κονσιλερ μολυβι 4-5 σκιες κανα 2 κραγιον και μαντιλακια ντεμακιγιαζ.
ναι...εχω κολλημα με τα μαλλια μου και θελω παντα βουρτσα μαζι..μαρη το χ@σες το θεμα......τοσα πολλα κουβαλας??
ρε κιθαρα εχεις δει τι τσεπες εχουμε....συνηθως φοραμε κολλητο τζιν..εκει δεν μπαινει γιατι φουσκωνει...ε τωρα στο μπουφαν τι να χωρεσει...
ποτε δε ξερεις ποτε θα τα χρειαστεις...Μερικά μπουφάν έχουν και 4 τσέπες
Τα χρειάζεσαι ΟΛΑ αυτά;
ναι...εχω κολλημα με τα μαλλια μου και θελω παντα βουρτσα μαζι..
και τα καλλυντικα τα εχω σε ενα κουτσικο νεσεσερακι που εχω παντα στην τσαντα.