Επισκέπτης
Ρε άσε τις πλάκες τις χοντρές λέμε
ειναι κουραστικο να μην σε πιστεουν οταν λες αληθεια....τεσπα....τα λεμε αυριο
Ρε άσε τις πλάκες τις χοντρές λέμε
Τυπισσα η κρεμα μπαινει για να αντικαταστησει τα υγρα που εχει η γκομενα οταν καυλωνει
και κανουν το μουνακι πιο ελαστικο για να μπει το κονταρι μας
Απλα οταν το μουνι της αλλης κολυμπαει στην κρεμα.... αερογαμας...
δεν νιωθεις και πολλα... βεβαια καποιοι εχουν τιμωρησει τις αντιστοιχες πουτανες
γαζωνοντας τους ανελεητα μεχρι να λιωσει η κρεμα και να αρχισουν να αισθανονται μουνακι παλι
αν πεσει σε κακο μπουρδελιαρη δεν γλιτωνει με τιποτα οτι και αν κανει
Η συγκεκριμενη οχι... γιατι πηγε να μου κανει γυμνο τσιμπουκι στην αρχη και την σταματησα...
χωρις να χω πληρωσει εξτρα για γυμνο.... και με κοιταξε με ενα υφος σαν να μου λεγε "γιατι μου την σπας τωρα"
και μετα οι κραυγες που εβγαζε καταλαβαινα πως ειναι αληθινες γιατι βαριανασενε κιολας...
νταξει ενα απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει... πραγματικα ρισπεκτ... χαθηκε και αυτη
οπως και η Βανεσσα :'(
Και το αντίθετο...ειναι κουραστικο να μην σε πιστεουν οταν λες αληθεια....τεσπα....τα λεμε αυριο
τύπε εμένα μου συνέβηκε το εξής.... έβαλε κρέμα και άρχισε το σφυροκόπημα και έλιωσε η κρέμα και υγράνθηκε πολύ από μόνη της (ήρθε μπούμεραγκ το πράγμα) και ήταν αυτή απο πάνω... μου τραβούσε τα μαξιλάρια και τα σεντόνια και όταν έχυσε ενω ακουμπούσαν τα μαγουλά μας ενώ ήταν εκείνη από πάνω και το παράξενο μου ζήτησε συγνώμη... μόλις έχυσε
η βικτωρια τυπε? που επαιζε φ200 προπερσι το καλοκαιρι?
όχι δεν είναι μπουρδελιάρισσα κωλ ήταν το μωρό.
α για την Αφροδιτη λες τυπε? την φιλη της Ευας?
ναι... πολύ καλή.... νομίζω το περιστατικό το έγραψα στην κριτική μου... ψάξε...
Πολυ καυλα σου λεω ρε... ετοιμοι να αρχισουμε τα γλωσοφυλα ειμασταν με αυτην...
αρχικα την πηρα στα 4 ... και σε καποια φαση τι εκανε το μωρο ρε.... χαμηλωνει την λεκανη...και πεφτει
μπρουμυτα... και εχα αυτο το ΘΕΙΟ... ΤΟ ΘΕΙΟ κωλαρακι αναμεσα στα σκελια μου... απιστευτη σκηνη...
α ρε εποχες...
ε μετα την γυρισα ανασκελα κολλησα πανω της το προσωπο μου και αυτη το δικο της και τελειωσα με βογγητα... σηκωθηκε πανω... με κοιταζε χαμογελωντας και εγω εψαχνα το βρακι μου
και μετα βγηκα εξω... γυρισα σπιτι τραβηξα 2 μαλακιες ετσι για να ηρεμησω απανωτες και μετα παρηγγειλα απο την πιττα του παπου 2 σουβλακια
αυτη ειναι ζωη
Το σουβλατζίδικο που πήρες με χάλασε... δεν βρήκες κανένα καλύτερο... γτπ είναι
τυπε κανει καλο σουβλακι η πιττα του παππου αλλα ξερεις τι γινεται?
ειναι πιο "εμπορευματοποιημενο" δεν ειναι το κλασσικο ελληνικο σουβλακι...
ειναι σε στυλ σουβλακι - αμερικανια....
* ωραιο το κομματακι σου φιλτατε φαρκελι
το ξέρω για αυτό δεν μου αρέσει... πολύ αμερικανιά ρε φίλε....
μια φορά εχω πάρει απο εκεί και δεν ξαναπήρα....
τυπε κανει καλο σουβλακι η πιττα του παππου αλλα ξερεις τι γινεται?
ειναι πιο "εμπορευματοποιημενο" δεν ειναι το κλασσικο ελληνικο σουβλακι...
ειναι σε στυλ σουβλακι - αμερικανια....
kalhmερα πουστικη κιθαρα!