Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Τόσο δύσκολο είναι να πεις ποιος σε σύστησε; ... έστω και αν είναι από το κοσμοπολιταν

... μην ανησυχείς!

Τα περισότερα παιδιά τα γνωρίζουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

αγορι ειπαμε.....βασικα ολοι μπαινετε εκει και αν και δεν καθομαι στο τσατ σας εχω πετυχει.....

πες μου ποιους σου θυμιζω τωρα...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ειναι ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λαιμαι! Ξεκολλατε ρε παιδια αληθεια λεει.Αλλωστε η λουκ την εφερε κι εκεινη μαζι με εμενα.
Άλλο συζητάμε εδώ και όχι αν είναι κορίτσι ή αγόρι ή τραβεστι

ΞΕΚΟΛΑΤΕ Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Ι Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλ δεν παιζει να το επαιζε;

Η συγκεκριμενη οχι... γιατι πηγε να μου κανει γυμνο τσιμπουκι στην αρχη και την σταματησα...
χωρις να χω πληρωσει εξτρα για γυμνο.... και με κοιταξε με ενα υφος σαν να μου λεγε "γιατι μου την σπας τωρα"

και μετα οι κραυγες που εβγαζε καταλαβαινα πως ειναι αληθινες γιατι βαριανασενε κιολας...

νταξει ενα απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει... πραγματικα ρισπεκτ... χαθηκε και αυτη

οπως και η Βανεσσα  :'(

Επισκέπτης
Ετσι σου πανε να λες??? Εγω ειχα πεσει σε ρουμανακι... μελαχροινο απιστευτο προπερσι
το καλοκαιρι... και σε πληροφορω μολις μπηκα μεσα της αρχισε τα βογγητα... σπαρταρουσε στην αγκαλιτσα μου
εφαγε καλα παντως... στο τελος εχυσα και ειχα ακουμπησμενα τα μαγουλα μου πανω στα δικα της...
μοναδικη εμπειρια... Φυλης 200 Η βικτωρια... αν θυμαται κανεις...

εσυ μη με φτιαχνς...ειναι και δυσκολη ωρα :rockon: :rockon: :tits:

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Άλλο συζητάμε εδώ και όχι αν είναι κορίτσι ή αγόρι ή τραβεστι
ΞΕΚΟΛΑΤΕ Κ Ο Ρ Ι Τ Σ Ι Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α !!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αααααααααααα δε με νοιααααααζει εμενα μου ειπαν να επιβεβαιωσω πως ειναι κοριτσι και νεα εδω!Ειναι και τα δυο.Α!ειναι και νεα γενικα οχι μιλφ :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η συγκεκριμενη οχι... γιατι πηγε να μου κανει γυμνο τσιμπουκι στην αρχη και την σταματησα...
χωρις να χω πληρωσει εξτρα για γυμνο.... και με κοιταξε με ενα υφος σαν να μου λεγε "γιατι μου την σπας τωρα"

και μετα οι κραυγες που εβγαζε καταλαβαινα πως ειναι αληθινες γιατι βαριανασενε κιολας...

νταξει ενα απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει... πραγματικα ρισπεκτ... χαθηκε και αυτη

οπως και η Βανεσσα  :'(

Χαθηκε μια πουτανα και εχασες το καλυτερο γαμησι της ζωης σου ε τυπε  :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αααααααααααα δε με νοιααααααζει εμενα μου ειπαν να επιβεβαιωσω πως ειναι κοριτσι και νεα εδω!Ειναι και τα δυο.Α!ειναι και νεα γενικα οχι μιλφ :grin:
Ποιος σου το είπε να το κάνεις γλυκειά μου ξενυχτιζο-παιγνιδιάρα ;  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσυ μη με φτιαχνς...ειναι και δυσκολη ωρα :rockon: :rockon: :tits:

Πολυ καυλα σου λεω ρε... ετοιμοι να αρχισουμε τα γλωσοφυλα ειμασταν με αυτην...
αρχικα την πηρα στα 4 ... και σε καποια φαση τι εκανε το μωρο ρε.... χαμηλωνει την λεκανη...και πεφτει
μπρουμυτα... και εχα αυτο το ΘΕΙΟ... ΤΟ ΘΕΙΟ κωλαρακι αναμεσα στα σκελια μου... απιστευτη σκηνη...

α ρε εποχες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε μετα την γυρισα ανασκελα κολλησα πανω της το προσωπο μου και αυτη το δικο της και τελειωσα με βογγητα... σηκωθηκε πανω... με κοιταζε χαμογελωντας και εγω εψαχνα το βρακι μου  :2funny: :2funny: :2funny:

και μετα βγηκα εξω... γυρισα σπιτι τραβηξα 2 μαλακιες ετσι για να ηρεμησω απανωτες και μετα παρηγγειλα απο την πιττα του παπου 2 σουβλακια  :)

αυτη ειναι ζωη  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν την ειχα γκομενα την Βικτωρια (και δεν ηταν πουτανα πχ)
θα την ειχα λιωσει στο γλειφομουνι... πολυ καυλαρος και αυτη και η Βανεσσα

ατιμες καυλες... αναφτρες τρελενεσαι κολλαει το μυαλο

Επισκέπτης
Πολυ καυλα σου λεω ρε... ετοιμοι να αρχισουμε τα γλωσοφυλα ειμασταν με αυτην...
αρχικα την πηρα στα 4 ... και σε καποια φαση τι εκανε το μωρο ρε.... χαμηλωνει την λεκανη...και πεφτει
μπρουμυτα... και εχα αυτο το ΘΕΙΟ... ΤΟ ΘΕΙΟ κωλαρακι αναμεσα στα σκελια μου... απιστευτη σκηνη...

α ρε εποχες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε μετα την γυρισα ανασκελα κολλησα πανω της το προσωπο μου και αυτη το δικο της και τελειωσα με βογγητα... σηκωθηκε πανω... με κοιταζε χαμογελωντας και εγω εψαχνα το βρακι μου  :2funny: :2funny: :2funny:

και μετα βγηκα εξω... γυρισα σπιτι τραβηξα 2 μαλακιες ετσι για να ηρεμησω απανωτες και μετα παρηγγειλα απο την πιττα του παπου 2 σουβλακια  :)

αυτη ειναι ζωη  :)

χτυπα αλυπητα.....(εχεις ταλεντο στα χειλη )χαχαχαχ

Nhrhida

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ασχετο εβλεπα συνεντευξη τζουλιας σε αλλο 8εμα...ρε αυτη οκ οταν πρωτοβγηκε ελεγες πωπω ωραια κοπελα...τωρα γιατι εχει γινει σαν λαικογκομενα σε 5ης κατηγοριας σκυλαδικο; Δηλ πουτανα με στυλ δεν μπορει να ειναι καποια; :think:

Επισκέπτης
Ασχετο εβλεπα συνεντευξη τζουλιας σε αλλο 8εμα...ρε αυτη οκ οταν πρωτοβγηκε ελεγες πωπω ωραια κοπελα...τωρα γιατι εχει γινει σαν λαικογκομενα σε 5ης κατηγοριας σκυλαδικο; Δηλ πουτανα με στυλ δεν μπορει να ειναι καποια; :think:

γιατι η πουτανα και αν θελει να κρυφτει η χαρα δεν την αφηνει.......κατι ξερει ο λαος χαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom