πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτό πονάει πολλούς.Τουλάχιστον δε θα είμαι μέχρι τα 36 μου σε ένα σάιτ να ασχολούμε όλη μέρα με νάνους και αλβανούς!
Αυτό πονάει πολλούς.Τουλάχιστον δε θα είμαι μέχρι τα 36 μου σε ένα σάιτ να ασχολούμε όλη μέρα με νάνους και αλβανούς!
Τουλάχιστον δε θα είμαι μέχρι τα 36 μου σε ένα σάιτ να ασχολούμε όλη μέρα με νάνους και αλβανούς!
Αυτό πονάει πολλούς.
εσύ έχεις τον σκύλο σου που σ'αγαπάει μαν τι ανάγκη έχεις αλίμονο σε μας
Κρίμα ρε ,τελευταία είχε έμπνευση στο στοίχημα.Τι έγραψε και τον μπανάρανε?
ο τραμουντανας ειναι οντως καταντια...
σωστα , θα εισαι μεχρι τα βαθια γεραματα σαν τον τραμου
παιρνει και καμια στροφη το μυαλο σου που και που ;)
Με αυτά που λένε με απελπίσανε, θα με παντρευτείς?Κρίμα ρε ,τελευταία είχε έμπνευση στο στοίχημα.Τι έγραψε και τον μπανάρανε?
όταν γνώρισε το σάιτ ήταν ήδη μεγάλος άρα δεν έχει να λέει ο τύπος τον είχε κάνει τον κύκλο του έτσι κι αλλιώς θα ήταν καλύτερο να παίζει πρέφα στα καφενεία δηλαδή
όχι συνήθως γεμίζουν απο το καζανάκι.ρε τυποι ειναι αληθεια οτι οι αλβανοι πινουν νερο απο τον νιπτηρα του μπανιου
ναι ρε καλυτερα θα ηταν να ηταν σε κανα καφενε...να μην πρηζει τα αρχιδια με τις μαλακιες που λεει...όταν γνώρισε το σάιτ ήταν ήδη μεγάλος άρα δεν έχει να λέει ο τύπος τον είχε κάνει τον κύκλο του έτσι κι αλλιώς θα ήταν καλύτερο να παίζει πρέφα στα καφενεία δηλαδή
Πού αφήνεις να σε χύνουν τα τραβέλια οταν σε γαμάνε;
ναι ρε καλυτερα θα ηταν να ηταν σε κανα καφενε...να μην πρηζει τα αρχιδια με τις μαλακιες που λεει...
εδω χασαμε το διαμαντι τον ποδολαγνο....
Λέγε ρε ,γιατί μπαναρανε τον Παιχτουρα?Με αυτά που λένε με απελπίσανε, θα με παντρευτείς?
αξιολύπητος είσαι
this is blasphemy.ναι αλλά έχουμε ποδολάγνο άντμιν μεγάλη επιτυχία
this is blasphemy.