memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
thn erinal περιγραφεις?εχει και φαλακρα;
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
thn erinal περιγραφεις?εχει και φαλακρα;
Δεν εισαι κλωνος φιλε ασε να λεει ο κοσνικ![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα ρε μαλακα μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα και τοσες κριτικες ακομα με θεωρεις κλωνο; ΝΙΩΣΕ![]()
Tετράδιος λέμε.Βατραχε με ποιο νικ θα μπεις μετά το μπαν;
Βατραχε με ποιο νικ θα μπεις μετά το μπαν;
o μουνης ο γλιτσας ο εσβησε ;)
Δε στραβώνεσαι με το άσπρο φώντο;
δεν ηξερες, δε ρωταγες πως η μαλακια τυφλωνει?![]()
αλλος ενας φανατικος αναγνωστης του κοσνικ26 αποκαλυφθηκεΈτσι. Για την ακρίβεια μόνο για το spam topic είναι ο συγκεκριμένος.
αλλος ενας φανατικος αναγνωστης του κοσνικ26 αποκαλυφθηκε
εχει αρχισει να σπαει ο αντισθενης, η γνωμη σου ;)και σ'αυτό του απάντησα, του έγραψα το εξής--------> σ'αρέσει που σου σπαμάρω το σάιτ μεγάλε? ;)
μου το έσβησε στα καπάκια αλλά βαρέθηκα να το κάνω πριντ σκριν![]()
εχει αρχισει να σπαει ο αντισθενης, η γνωμη σου ;)
Τύποι θα καμετε πραξικόπημα ? η εξουσία βάλλεται ?![]()
τυπε καλού κακού καντο ενα πριντ σκρινι τούτο το μήνυμα γιατι βλέπω να στο εξαφανίζει σαν τον Κόπερφιλνττον κρατάμε για να παίζουμε όταν βαρεθούμε θα πάρει πούλο![]()
έχω μιλήσει πολλές φορές για το αποτυχημένο μοντέλο του "μη παρεμβατικού άντμιν" που ακολουθεί και θα τον οδηγήσει σύντομα στην πόρτα της εξόδου, μαγαζί μοντέλο το έκανε μπουρδέλο ώρα να δούμε και λίγη αληθινή διαχείριση ;)![]()
εν αρχη θα αναλαβω εγω ως προσωρινη διοικηση μεχρι να φερω πισω τον χαστουρα απο την εξορια στο ΠαρισιΤύποι θα καμετε πραξικόπημα ? η εξουσία βάλλεται ?![]()