apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πραξικοπημα τυπε?ο άντμιν έχει καυλώσει μαν μάλλον έχει έρθει η ώρα να τον ρίξουμε και ν'ανεβάσουμε χαστούρα![]()
πραξικοπημα τυπε?ο άντμιν έχει καυλώσει μαν μάλλον έχει έρθει η ώρα να τον ρίξουμε και ν'ανεβάσουμε χαστούρα![]()
σωπα ρε το μουνι...δεν το ηξερα///Έχει κάνει πολλά,έβριζε τους πάντες άσχημα....στο θρεντ με τα γυμναστήρια... ;)
τυπε αν και δεν το εχω παρακολουθησει αρκετα γιατι ειμαι ενταντια στην γυμναστικη και αυτο το θρεντ εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιαςΈχει κάνει πολλά,έβριζε τους πάντες άσχημα....στο θρεντ με τα γυμναστήρια... ;)
πραξικοπημα τυπε?![]()
ο άντμιν έχει καυλώσει μαν μάλλον έχει έρθει η ώρα να τον ρίξουμε και ν'ανεβάσουμε χαστούρα![]()
Πίστεψε με, αν ειχα το κολλημα να κανω αναφορες και να διωχνω κοσμο, δεν θα ησουν εδώ μεσα τωρα.
γιατι ρε τυπε σε εχει βρισει ο κοσμας?Πίστεψε με, αν ειχα το κολλημα να κανω αναφορες και να διωχνω κοσμο, δεν θα ησουν εδώ μεσα τωρα.
Πίστεψε με, αν ειχα το κολλημα να κανω αναφορες και να διωχνω κοσμο, δεν θα ησουν εδώ μεσα τωρα.
http://[URL unfurl="true"]www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/01/junta-tanks.jpg[/img[/URL]]
[/quote]χαστουρεισον τυπε :headbang3:
καλα κοψε κατι....Πίστεψε με, αν ειχα το κολλημα να κανω αναφορες και να διωχνω κοσμο, δεν θα ησουν εδώ μεσα τωρα.
γιατι ρε τυπε σε εχει βρισει ο κοσμας?![]()
τυπε αν και δεν το εχω παρακολουθησει αρκετα γιατι ειμαι ενταντια στην γυμναστικη και αυτο το θρεντ εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας
και πως θα τον εδιωχνες μαν αφου εχει κονε εμενα που εχω κονε στην διοικηση;ε;για πες μαςΠίστεψε με, αν ειχα το κολλημα να κανω αναφορες και να διωχνω κοσμο, δεν θα ησουν εδώ μεσα τωρα.
http://[URL unfurl="true"]www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/01/junta-tanks.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εγώ θα είμαι ο γεμιστής στο κανόνι :headbang3:
ερχεται τυπεχαστουρεισον τυπε![]()
και πως θα τον εδιωχνες μαν αφου εχει κονε εμενα που εχω κονε στην διοικηση;ε;για πες μας
εγώ θα είμαι ο γεμιστής στο κανόνι![]()
τυπε εκει ταχει μπερδεψει ο αλεξμαν το απλό αγνό μπινελίκι δεν έχει να λέει αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε ψυχή στο σάιτ![]()