kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ο βάρος μόνο φτερά έχει ;) στο σερβιετάκι του ;)
μιλούσα με κωλομπαρού τα προ κρίσης χρόνια καθάριζε γύρω στο 5χιλιαρο τον μήνα και κατά δήλωσή της δεν δούλευε όσο μπορούσε γιατί βαριόταν, πλέον με την κρίση 2χιλιαρο με το ζόρι, για επαρχία πάντα μιλάμε
Ούτε καν.
λιγοτερα απο 2χιλιαρο εννοει......ειναι βεβαια μαυρα λεφτατι εννοείς
λιγοτερα απο 2χιλιαρο εννοει......ειναι βεβαια μαυρα λεφτα
μαν οποιος ειχε επιχειρηματικο πνευμα επρεπε να παει εκει που ειναι η κολομπαρου σου και να ανοιξει φτηνο μπουρδελο με 25 ευρω το απλο.....θα χεζοταν στο χρημαε και γω αυτό έγραψα, πλέον 2χιλιαρο με το ζόρι πάντως ξαναλέω ότι εργάζεται επαρχία έχει μπαρμπάδες εκεί που μπορεί να τα σκάνε ελλείψει και σοβαρού ανταγωνισμού ;)
ε και γω αυτό έγραψα, πλέον 2χιλιαρο με το ζόρι πάντως ξαναλέω ότι εργάζεται επαρχία έχει μπαρμπάδες εκεί που μπορεί να τα σκάνε ελλείψει και σοβαρού ανταγωνισμού ;)
μαν οποιος ειχε επιχειρηματικο πνευμα επρεπε να παει εκει που ειναι η κολομπαρου σου και να ανοιξει φτηνο μπουρδελο με 25 ευρω το απλο.....θα χεζοταν στο χρημα
ρε μαλάκα, είσαι σοβαρός;;
επαρχία με τίποτα δεν χτυπάνε τόσα...
αν εννοείς μαζί με τα γαμησιάτικα και το σπίτωμα που τρώνε απο μερικούς, τότε ναι.
δεν ξέρω μαν δεν έχω πάει σε κωλόμπαρο ούτε αθήνα ούτε επαρχία αλλά δεν ξέρω γιατί να μου πει ψέματα μόνο επειδή μπορούσε ίσως λογικά αυτές του σιναφιού δεν θέλουν να δείχνουν εύρωστες προς τα έξω αλλιώς πώς θα κλαίγονται στους χορηγούς
στην ορεστιαδα ομως που πολλα χρονια πριν που ημουν εγω ουτε μπουρδελο ουτε γκουντις ειχε τωρα εχει κι απο τα δυο.......την γνωμη σουμαν αυτό είναι άξιο απορίας γιατί δεν συμβαίνει ακόμα και στον έβρο με τα σύνορα δίπλα θα έπρεπε να βράζει ο τόπος από μπουρδέλα και να γαμάει όλη η στρατιά όμως δεν συμβαίνει ;)
Έχω φάει αρκετά φράγκα σε κωλόμπαρα της επαρχίας και σχεδόν καμία δεν δείχνει εύρωστη οικονομικά.
Πολλές απο αυτές μου κάνουν και παράπονα για το οικονομικό και οτι δεν βγαίνουν.
στην ορεστιαδα ομως που πολλα χρονια πριν που ημουν εγω ουτε μπουρδελο ουτε γκουντις ειχε τωρα εχει κι απο τα δυο.......την γνωμη σου
εκεί θέλω να καταλήξω ότι δεν είχε κανένα λόγο να το παίξει ότι έβγαζε λεφτά και ακόμα βγάζει αν και λιγότερα, το αντίθετο θα περίμενε κανείς ότι θα κλαιγόταν δηλαδή, άρα πιθανόν να έλεγε την αλήθεια πέρα από κεράσματα ανέφερε και για πριβέ χορούς
Ρε μαλάκα,το "δεν δείχνει" είναι διάφορο του "ΔΕΝ υποστηρίζει πως είναι".
Δεν δείχνει λέγοντας, εννοώ οτι νοικιάζουν για τον πούτσο σπίτια,δεν πολυκυκλοφορούν για διασκέδαση,αλλάζουν κωλόμπαρα σαν τα πουκάμισα (μια μου έλεγε οτι τα τελευταία 3-4 χρόνια είχε πάει Τήνο,Mήλο,Χαλκίδα,Αθήνα και στο μέρος που ήμουν κλπ κλπ
Βλέπουν οτι έχεις 2-3 πρασινάκια στο πορτοφόλι και ηδονίζονται.
δεν κατάλαβα το δια ταύτα
(μέσος όρος μηνιάτικου)≤1000
και ποιός ο λόγος να το παίξει "λεφτάς" σε μένα?
Δεν έχω ιδέα.
Μήπως υπολόγισε μαζί και τα εκτός έδρας