Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.145
- Πόντοι
- 1.686
-Κάνω καλό κρεβάτι!
-Πορνοσταρ;
-Ξυλουργος!
Αυτό πρέπει να μπει στο θρεντ με τα ξυλόγλυπτα !
-Κάνω καλό κρεβάτι!
-Πορνοσταρ;
-Ξυλουργος!
αυτο που σου λεω εγω......
και γω σοβαρά απάντησα μην το υποτιμάς επειδή είναι σκυλί ή επειδή έχει βλάκα αφεντικό ;)
Ζωή Πέτρου.
http://[URL unfurl="true"]www.retrodb.gr/wiki/images/thumb/5/5d/Zoipetrou.JPG/106px-Zoipetrou.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
Μπραβο, αυτη! Απο δω και μπρος, ας επιληφθει ο Τρυποκαρυδος.
(Καλα, οσο για τινκερμπελ...
Δεν ξερω ΚΑΝ τι στο μπουτσο ειναι.
Εγω βαζω καναλι Βουλης κι ο,τι γινει)
Ετσι δεν λεγεται η αηδια, που εχει σαν "αφηγητρια" την αχωνευτη χοντρη ταξιτζου κ' πρωην "εισαι το ταιρι μου"?
Τεσπα, στο σημερινο επεισοδιο, που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να υποβληθω κατα το μεσημβρινο γευμα (γουστα των ακαλλιεργητων, κοινωνικα στοιχειωτων, με τους οποιους συγκατοικω απο γεννησιμιου μου...) πρωταγωνιστουσε ενα βαρβατο μουνακι, αγνωστων λοιπων στοιχειων.
Οποιος ετυχε να το δει, ας ενημερωσει.
Ήθελες να δεις την τίνκερμπελ που είχε στον αντ1 και σε ανάγκασαν αυτοί οι άξεστοι οι γονείς σου να δεις 7 θανάσιμες πεθερές, σα δε ντρέπονται.
Λίγο ευγνωμοσύνη ρε πράμα σε αυτούς που σε μεγάλωσαν και σε έκαναν αυτό που είσαι.... ώπα άκυρο, καμιά ευγνωμοσύνη
Δωστε κανα υλικο απ' τη γκομενα, ρεεεεεεεε
Τι ακριβως θελεις ρε φιλε; θα σου πω απλα οτι τυνχανει να ειναι φιλη και γειτονισα ,Ν.Φιλαδελφεια μερια πολυ καλο παιδι , με σχεση και αποσυρθηκε απο τηλεοραση ,δουλευει σε μαγαζια στην περιοχη καφε κ.τ.λ αυτα ελπιζω να σε καλυψα
Ααα ετσι πεs..........Εγω εννοουσα κανα (οπτικο) υλικο απο FB...
τα ποστ σου αναβλυζουν μια ακατανοητη επαρση,ιδιον πραγματικα ανοητου και ανασφαλη ανθρωπου.(γουστα των ακαλλιεργητων, κοινωνικα στοιχειωτων, με τους οποιους συγκατοικω απο γεννησιμιου μου...
τα ποστ σου αναβλυζουν μια ακατανοητη επαρση,ιδιον πραγματικα ανοητου και ανασφαλη ανθρωπου.
επι του πρακτεου ομως,φανταζομαι πως οι "ακαλλιεργητοι",δε σε κρατουν φυλακισμενο..
εχεις τη δυνατοτητα οποτε θελεις να ανεξαρτητοποιηθεις και να απαλλαξεις τη διανοια σου απο τα καθημερινα αυτα μαρτυρια.
βεβαια υπαρχει ενα μικρο κολλημα..
εισαι κατα δηλωση σου ανεργος-αεργος-τεμπελχανας που ακομα ζητας λεφτα για να παρεις τυροπιτα..
οποτε μαλλον θα βλεπεις πεθερες και βραζιλιανικα δια βιου μιας και δικο σου ευρω δεν προκειται να βγαλεις ποτε..
ολα στη ζωη εχουν ενα τιμημα,εσυ πληρωνεις με τηλεθαση.
κουραγιο.