kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Μάθε να βάζεις τόνους ρέ καθυστερημένε.
σε μονοσύλλαβη ξένη λέξη
* ο βάρος τόνισε και το "ρε" τώρα το είδα
Μάθε να βάζεις τόνους ρέ καθυστερημένε.
Αμα σου τρίψω τα πλαστικά βυζιά μου στη μούρη θα πας άκλαφτος καυμένε.την σαρανταρα με το πλαστικο βυζι;καλα;εντελως μαλακας εισαι;
τι θες ρε σταρνταστ;δεν ειναι ο βαρος....εγω ειμαι και μιλαω με τον εαυτο μου
αλβανος ειναι ή αγραμματος ή και τα δυο μαζισε μονοσύλλαβη ξένη λέξη
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στή Λάρισα ψήνεσε. Θα κάνεις και αγροτικές εργασίες.Να γίνει η Ντόρα πρωθυπουργός
Κάνω τή διαφορά ρέ καυμένε.σε μονοσύλλαβη ξένη λέξη
Πότε?Αμα σου τρίψω τα πλαστικά βυζιά μου στη μούρη θα πας άκλαφτος καυμένε.
σε μονοσύλλαβη ξένη λέξη
Θα πάρεις και το κοπάδι μαζί?εγω τριημερο παντως θα ειμαι κεφαλλονια......οποια θελει να παρτουζωθει να δηλωσει συμμετοχη θα πιασω μεγαλη σουιτα
εγω τριημερο παντως θα ειμαι κεφαλλονια......οποια θελει να παρτουζωθει να δηλωσει συμμετοχη θα πιασω μεγαλη σουιτα
Θα πάρεις και το κοπάδι μαζί?
Πάρε αυτά τα χαπάκια που παίρνουν οι πορνογεροι.παιδια λεω να δοκιμασω παρτουζα με τρεις γκομενες;λετε να το αντεξω λογω ηλικιας;
θα παρω και αργινινη και ω3 και απο ολα.....θα γαμαω κανα τετραωροΠάρε αυτά τα χαπάκια που παίρνουν οι πορνογεροι.
Νοσοκομείο έχει η θα σε τρέχουν με αερομεταφορά.θα παρω και αργινινη και ω3 και απο ολα.....θα γαμαω κανα τετραωρο
Νοσοκομείο έχει η θα σε τρέχουν με αερομεταφορά.
Εδώ τυπε?εγω τριημερο παντως θα ειμαι κεφαλλονια......οποια θελει να παρτουζωθει να δηλωσει συμμετοχη θα πιασω μεγαλη σουιτα
με το γαιδουρι θα με πανε λογω ΟΓΑΝοσοκομείο έχει η θα σε τρέχουν με αερομεταφορά.
Καταλάβαμε τη συνέχειαΠήγα σε ένα Ρωσσικο μαγαζί στη Γλυφάδα και έφαγα κρέπα με χαβιάρι .
αηδιες ρωσικες....απο κι ως που ξερουν απο φαγητο οι χωριατες οι ρωσοι;Πήγα σε ένα Ρωσσικο μαγαζί στη Γλυφάδα και έφαγα κρέπα με χαβιάρι .