Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
υπάρχει θεός γι'αυτόν τον τόπο ;)
φίλε, πιστέυεις στο σύνταγμα
υπάρχει θεός γι'αυτόν τον τόπο ;)
Σκεφτεσαι να το ξεκινησεις το αθλημα?>Θελω να ρωτησω κατι ασχετο καπως.. Ενημερωτικα και μονο... Πώς ξεκινάει καποια ετσι? Θελω να πω.. πως. δεν ειναι καπως επικινδυνο? Πηγαινει η ιδια και βρισκει? Δεν εχω καταλαβει.
Υπαρχει ειδικη επιτροπη μελων του μπου.κομ απο την οποια πρεπει να περασετε για να παρετε αδεια εξασκησης επαγγελματος βιβλιο ενσημων κτλΕιπα οτι ρωταω πληροφοριακα και μονο..
Ειπα οτι ρωταω πληροφοριακα και μονο..
Σε αυτο το site μιλαμε παντα σοβαρα δεσποινις.Ηδη απο οτι βλεπω μελη της επιτροπης που προανεφερα εχουν ηδη κινητοποιηθει για να σας βοηθησουν.Δεν ξερω αν κανεις πλακα η οχι. Εγω παντως ρωτησα σοβαρα. Απο περιεργεια μονο και πληροφοριακα. Αν ξερει κανεις να πει δεν χρειαζεται ειρωνια (αν μιλας ειρωνικα)
Ωραιο γουστο σε εσωρουχα και ανιδιοτελης, μοιραζετε τη γνωση!!!Ευχρίστως να σας δώσω ό,τι πληροφορία θέλετε.
Περάστε αύριο κατά τις 18.00 από το 207 δωμάτιο του Λακόμπα, και φροντίστε να είστε καθαρή και να φοράτε κοραλί εσώρουχα.
Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, για φούλ φροντιστήριο, χρεώνω 100ευρώ την ώρα.
Aκου να δεις...ΕΑΝ σαρεσει το σεξ εαν την βρισκεις να πιδιεσαι με τον καθενα που θα βρεις πισω απο την πορτα εαν εισαι διαθετιμενη να ρισκαρεις μηπως βρεθεις ενωπιον καποιου γνωστου η γινει στο μελλον γνωστος σου...εαν εαν εαν εαν εαν ολα αυτα τα εαν τα δεχτεις για 50-100 ευρω...για παραπανω ξεχνα το να βγαζεις το μηνα 4-5000 ευρω (3 ραντεβου την μερα) επι 20 μερες τοτε εισαι στο σωστο δρομο....!Θελω να ρωτησω κατι ασχετο καπως.. Ενημερωτικα και μονο... Πώς ξεκινάει καποια ετσι? Θελω να πω.. πως. δεν ειναι καπως επικινδυνο? Πηγαινει η ιδια και βρισκει? Δεν εχω καταλαβει.
Θα πας στο πλησιεστερο κεπ και θα ζητησεις να κανεις αιτηση εναρξης επαγκελματος.Θα σου δωσει μια φορμα και θα συμπληρωσεις ακριβως και με λεπτομεριες τι θα ηθελες να εξασκησεις.Αν ο υπαληλος ειναι αντρας τοτε βρηκες και τον πρωτο σου πελατη.Δεν ξερω αν κανεις πλακα η οχι. Εγω παντως ρωτησα σοβαρα. Απο περιεργεια μονο και πληροφοριακα. Αν ξερει κανεις να πει δεν χρειαζεται ειρωνια (αν μιλας ειρωνικα)
Ποιο κεπ ρε τυπε ολοκληρο μπου υπαρχει εδω,οργανωση!Θα τρεχει στο απαρχαιωμενο κι προβληματικο δημοσιο?Θα πας στο πλησιεστερο κεπ και θα ζητησεις να κανεις αιτηση εναρξης επαγκελματος.Θα σου δωσει μια φορμα και θα συμπληρωσεις ακριβως και με λεπτομεριες τι θα ηθελες να εξασκησεις.Αν ο υπαληλος ειναι αντρας τοτε βρηκες και τον πρωτο σου πελατη.
Θα περασει απο συνεντευξη στο ΚΕΠ!!!Θα πας στο πλησιεστερο κεπ και θα ζητησεις να κανεις αιτηση εναρξης επαγκελματος.Θα σου δωσει μια φορμα και θα συμπληρωσεις ακριβως και με λεπτομεριες τι θα ηθελες να εξασκησεις.Αν ο υπαληλος ειναι αντρας τοτε βρηκες και τον πρωτο σου πελατη.
Μπα,το πρόβλημα είναι κυρίως στο κεφάλι,υπάρχουν κάτι αδύνατες ψηλές -πρώην χοντρές- που δεν τις γαμάει κανείς και λόγω αυτού κωλοτρίβονται σε site για πουτάνες.
Εμείς ξέρουμε.δεν ξέρω καμία αδύνατη, ψηλή, που να μη τη γαμάει κανείς...
δεν το είπα για κακό , αμέσως να το παίξεις έξυπνος
αντιθέτως θα προτιμούσα να ήμουν στο ύψος της, θα έβρισκα πιο εύκολα άντρα
γιατί όλοι είστε κοντοπίθαροι και με το 1.70 δύσκολα βρίσκεις άντρα που να σου ρίχνει
Μην μου πεις πως όλοι είναι δεσμευμένοι....
Ε τότε εύκολα θα βρεις κάποιον.όχι
οι αθλητές είναι όλοι μοντελο-πνήχτες και [size=15pt]ηλίθιοι[/size]
αλλά είμαστε off topic
Ναι αυτός είναι ο λόγος που δε βρίσκεις άντρα