gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειμαι αναμεσα σε παπαζολισμο και μεμοσανισμο για τη διαδοχη κατασταση ;)
ειμαι αναμεσα σε παπαζολισμο και μεμοσανισμο για τη διαδοχη κατασταση ;)
Ο Παπαζολισμός τι ιδεολογία θα υπερασπίζεται,τα τζαμπέ τοστάκια.ειμαι αναμεσα σε παπαζολισμο και μεμοσανισμο για τη διαδοχη κατασταση ;)
βασικα θα ειναι υπερ του υπερφυλισμου, λιγο τον παιρνεις, λιγο τον δινεις, οτι κατσει ;) , επισης θα ειναι πιο καλλιτεχνικα προσανατολισμενο δογμα ;)Ο Παπαζολισμός τι ιδεολογία θα υπερασπίζεται,τα τζαμπέ τοστάκια.
βασικα θα ειναι υπερ του υπερφυλισμου,λιγοκυριως τον παιρνεις, λιγο τον δινεις, οτι κατσει ;) , επισης θα ειναι πιο καλλιτεχνικα προσανατολισμενο δογμα ;)
επρεπε να εχουν εμοτικον με φρεντο.....ελεος
στα μικελ εχουν κατι αβυζες οι μαλακες....βαλτε ρε καμια βυζαρου να πινουμε ολο το γαλατακι μας
Κι ήταν τα στήθια σουΑν και δεν βαζω γαλα στον καφε..........θ αλλαξω γνωμη
Μαλακίες λέτε,ο Βάτραχος έφυγε για ρομαντικό ΣΚ με τη wild rose. ;)
γαμησε το το παλιαλογο το κουτσοσου 'χω κάνει τίποτα φίλε
Εννοουσε σεξοπυρηνικο Σ/Κσου 'χω κάνει τίποτα φίλε
αναμενω τοποθετηση στο στρατιωτικο θρεντ.....εχω κανει ηδη προθερμανση με μπινελικια στους γιωταδεςσου 'χω κάνει τίποτα φίλε
γαμησε το το παλιαλογο το κουτσο
μάλλον θέλει ν'αρχίσω να ασχολούμαι ξανά με το τετράποδο ;)
λυτρωσε το απο τα επιγεια δεσμα του και στειλτο να συναντησει τον δημιουργο του μαν....δες το στον προφυλακτηρα και βγες βασιλισσης σοφιας με κινησημάλλον θέλει ν'αρχίσω να ασχολούμαι ξανά με το τετράποδο ;)
λυτρωσε το απο τα επιγεια δεσμα του και στειλτο να συναντησει τον δημιουργο του μαν....δες το στον προφυλακτηρα και βγες βασιλισσης σοφιας με κινηση
αμα φτασει καμμενα βουρλα ριξτο στην θαλασσα δεμενο σε μια πετραθα το βάλω πάνω σε σκέιτμπορντ και θα το τραβάω με σχοινί στην εθνική το ζωντόβολο
.λυτρωσε το απο τα επιγεια δεσμα του και στειλτο να συναντησει τον δημιουργο του μαν....δες το στον προφυλακτηρα και βγες βασιλισσης σοφιας με κινηση
θα το βάλω πάνω σε σκέιτμπορντ και θα το τραβάω με σχοινί στην εθνική το ζωντόβολο
Μην το κανειs γιατι θα πληρωσειs προστιμοθα το βάλω πάνω σε σκέιτμπορντ και θα το τραβάω με σχοινί στην εθνική το ζωντόβολο