Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
συχνάζω και στον "αλμυρό κουβά" ;)
η γνωμη σου για παστελακια
συχνάζω και στον "αλμυρό κουβά" ;)
πρεπει να διατιθενται απο τον ΕΟΠΥΥ δωρεαν σε μελη του μπου,κατα προτεραιοτητα τιμημενους,πορνορεπορτερ,μελη με πολλα ποστ κλπ....και στον αχαχουχα για να μην γκρινιαζειη γνωμη σου για παστελακια
πρεπει να διατιθενται απο τον ΕΟΠΥΥ δωρεαν σε μελη του μπου,κατα προτεραιοτητα τιμημενους,πορνορεπορτερ,μελη με πολλα ποστ κλπ....και στον αχαχουχα για να μην γκρινιαζει
Πολλή πέραση έχει ο βάτραχος τελευταία
η γνωμη σου για παστελακια
νώντας και κλώνοι μου γίναν κολαούζοι προμότορες αλλά νομίζουν ότι θα παίξω το παιχνίδι τους αυτό νομίζουν ;)
νώντας και κλώνοι μου γίναν κολαούζοι προμότορες αλλά νομίζουν ότι θα παίξω το παιχνίδι τους αυτό νομίζουν ;)
εγω λεω να διαγραφεις. εχεις γινει ορεστης του ιντερνετ κονεξιον.
Το "μου" θέλει τόνο
έχω τα βίστα δεν λέει και με φόρθνετ μέσα αμαρτία είναι ;)
φυγε να το σωσεις. η μυωπια θα εκτοξευθει
Χωρίς τόνο δείχνει ότι εννοείς πως έχεις κλώνους (όχι ότι δεν έχεις )
ο καλύτερος κλώνος ήταν ο φεράρις του αχαχούχα πολύ τύπος
*αν είναι να κανονίσουμε από τώρα σε ποιά "στέγη" θα μεταφερθούμε αν κλείσει το σάιτ θα τους κάνουμε ντου
Στους δίπλα που πέφτει και κοντά
θα βρούμε και παλιούς γνωστούς εκεί
δωσε λινκ φιλεκαποιος εγραψε οτι εισαι κλωνος του βατραχου.
Οι παραδίπλα υπάρχουν ακόμη;
Ένα παλιότερο που 'χε ανοίξει, το tsatsa.gr το θυμάσαι; Που 'χε γίνει χαμός εδώ μέσα.
Όλο περιπέτειες είναι η ζωή μας
μαν οι παραδίπλα μου θυμίζουν κάτι ταβερνάκια που τα επισκέπτεσαι καχύποπτα αλλά διαπιστώνεις εν τέλει ότι είναι νοικοκυρεμένα και τρως ευχάριστα την ποικιλία σου το άσχημο είναι ότι έχει μόνο μεζέδες και όχι κυρίως πιάτα γι'αυτό τα επισκέπτεσαι μια στις τόσες, οι ανάγκες σου για φαγητό σε οδηγούν αλλού ;) κοινώς δεν σε εμπνέει για σπαμ ;)