Επισκέπτης
Του έστειλα φωτογαφία μου από παράσταση με αφιέρωση και πολλά φιλιάπού σε είδε ρε
Θες και συ;;;
Του έστειλα φωτογαφία μου από παράσταση με αφιέρωση και πολλά φιλιάπού σε είδε ρε
συγχώρεσέ μου αυτά τα λόγια- κακή συνήθεια
Το κατάλαβα αλλά επειδή είσαι γλυκούλης είπα να σου κολλήσω λίγο.
Του έστειλα φωτογαφία μου από παράσταση με αφιέρωση και πολλά φιλιά
Θες και συ;;;
Αυτό το παραθέτω για να τεκμηριωθεί με στοιχεία η κατηγορία.
Είχες αμφιβολία ότι το λιονταράκι μας είναι γλυκό αγόρι;Μολις αποσπάσαμε και ομολογία.
Μετά θα στείλεις όμως και συ,οκ?στείλε λίμπερο
Είμαστε απλά φίλοι
μου εχεις μπλοκαρει σε δυο σαιτ τα πμ ρε μουνοπανο και εχεις και μουτρα να λες ότι σε απαρνιεμαι;;;Μωρή εσύ από που και ως που μας προέκυψες; Με τον μουσάτο ναι,αλλά εσύ όλο με απαρνιόσουν.
Είχες αμφιβολία ότι το λιονταράκι μας είναι γλυκό αγόρι;Μετά θα στείλεις όμως και συ,οκ?
Είχες αμφιβολία ότι το λιονταράκι μας είναι γλυκό αγόρι;Μετά θα στείλεις όμως και συ,οκ?
Μολις αποσπάσαμε και ομολογία.
φίλε ο παντελίδης έχει δικό του ήχο και στυλ είναι τίμιος
μου εχεις μπλοκαρει σε δυο σαιτ τα πμ ρε μουνοπανο και εχεις και μουτρα να λες ότι σε απαρνιεμαι;;;
Θα σε
φίλε ο παντελίδης έχει δικό του ήχο και στυλ είναι τίμιος
Ο λίοντας είναι ωραίο αγόρι,οπότε τον προσεγγίζω (του την πέφτω)γιατί ρε ο λιόντας σου έστειλε
Τι δικό του ήχο ρε ο κλώνος του σφακιανάκη
δες ρε μαλάκα το υπόλοιπο hoc και άσε το τσατ
Ποια είναι τα δύο site?μου εχεις μπλοκαρει σε δυο σαιτ τα πμ ρε μουνοπανο και εχεις και μουτρα να λες ότι σε απαρνιεμαι;;;
Θα σε
δε νομίζω μαν ετούτος απαγγέλλει πολύ είναι λαϊκός ράπερ και χρησιμοποιεί χάλκινα στις ενορχηστρώσεις ;)