Επισκέπτης
Του έστειλα φωτογαφία μου από παράσταση με αφιέρωση και πολλά φιλιάπού σε είδε ρε![]()
Θες και συ;;;
Του έστειλα φωτογαφία μου από παράσταση με αφιέρωση και πολλά φιλιάπού σε είδε ρε![]()
συγχώρεσέ μου αυτά τα λόγια- κακή συνήθεια![]()
Το κατάλαβα αλλά επειδή είσαι γλυκούλης είπα να σου κολλήσω λίγο.![]()
Του έστειλα φωτογαφία μου από παράσταση με αφιέρωση και πολλά φιλιά
Θες και συ;;;![]()
Αυτό το παραθέτω για να τεκμηριωθεί με στοιχεία η κατηγορία.![]()
Είχες αμφιβολία ότι το λιονταράκι μας είναι γλυκό αγόρι;Μολις αποσπάσαμε και ομολογία.![]()
Μετά θα στείλεις όμως και συ,οκ?στείλε λίμπερο![]()
Είμαστε απλά φίλοι
μου εχεις μπλοκαρει σε δυο σαιτ τα πμ ρε μουνοπανο και εχεις και μουτρα να λες ότι σε απαρνιεμαι;;;Μωρή εσύ από που και ως που μας προέκυψες;Με τον μουσάτο ναι,αλλά εσύ όλο με απαρνιόσουν.
![]()
Είχες αμφιβολία ότι το λιονταράκι μας είναι γλυκό αγόρι;Μετά θα στείλεις όμως και συ,οκ?![]()
Είχες αμφιβολία ότι το λιονταράκι μας είναι γλυκό αγόρι;Μετά θα στείλεις όμως και συ,οκ?![]()
φίλε ο παντελίδης έχει δικό του ήχο και στυλ είναι τίμιος![]()
μου εχεις μπλοκαρει σε δυο σαιτ τα πμ ρε μουνοπανο και εχεις και μουτρα να λες ότι σε απαρνιεμαι;;;
Θα σε![]()
![]()
![]()
φίλε ο παντελίδης έχει δικό του ήχο και στυλ είναι τίμιος![]()
Ο λίοντας είναι ωραίο αγόρι,οπότε τον προσεγγίζω (του την πέφτω)γιατί ρε ο λιόντας σου έστειλε![]()
Τι δικό του ήχο ρε ο κλώνος του σφακιανάκη
δες ρε μαλάκα το υπόλοιπο hoc και άσε το τσατ![]()
Ποια είναι τα δύο site?μου εχεις μπλοκαρει σε δυο σαιτ τα πμ ρε μουνοπανο και εχεις και μουτρα να λες ότι σε απαρνιεμαι;;;
Θα σε![]()
![]()
![]()
δε νομίζω μαν ετούτος απαγγέλλει πολύ είναι λαϊκός ράπερ και χρησιμοποιεί χάλκινα στις ενορχηστρώσεις ;)