ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
α ναι, βγαλε τα ποστ του μπολντη να δουμε. κοιτα να δεις που θα δουμε δυο κωλοτουμπες νωντοτυπων μεσα σε δεκα λεπτα.
βαζεις πλατη στην κωλοτουμπα δευτερολεπτων του νωντοτυπου? καλα το ειπα οτι μαζευετε τη σαβουρα. ο μπολντισμος ειναι αυστηρος σε αυτα τα ατοπηματα.
τυπε ξηγιεσαι σκουληκιαρικα, εγω με τον τυπο σισιες εχω παει και νωντοτσαρκα και ειμαστε κουλ ;)Στο τρέξιμο να δείτε...
Στη θέα ασημί σάξο, κάνουν 500άρι σε 55 δεύτερα.
ο παπαζολης λεει πως αμα βγαλεις την πουτσα του δικηγορου απο το στομα σου μπηκες φυλακη το επομενο δευτερολεπτοεσυ θα τα βγαλεις , η γκομενα του παπαζολη ? ε ρε που φτασαμε![]()
σιγα μη κατσω βραδυατικο να ψαχνω τα ποστς του μπολντη ρε τυπεα ναι, βγαλε τα ποστ του μπολντη να δουμε. κοιτα να δεις που θα δουμε δυο κωλοτουμπες νωντοτυπων μεσα σε δεκα λεπτα.
τυπε ξηγιεσαι σκουληκιαρικα, εγω με τον τυπο σισιες εχω παει και νωντοτσαρκα και ειμαστε κουλ ;)
ο παπαζολης λεει πως αμα βγαλεις την πουτσα του δικηγορου απο το στομα σου μπηκες φυλακη το επομενο δευτερολεπτο![]()
τυπε ξηγιεσαι σκουληκιαρικα, εγω με τον τυπο σισιες εχω παει και νωντοτσαρκα και ειμαστε κουλ ;)
Τον Σεπτέμβρη περιμένω να πάμε οι τρεις μας.τυπε ξηγιεσαι σκουληκιαρικα, εγω με τον τυπο σισιες εχω παει και νωντοτσαρκα και ειμαστε κουλ ;)
το παπαζολη ειναι υποψηφιος νωντοτυπος ;) και μεις στη νωντοσυμμορια στηριζουμε ο ενας τον αλλονπουτανακι του παπαζολη εγινες βρε καημενε![]()
το παπαζολη ειναι υποψηφιος νωντοτυπος ;) και μεις στη νωντοσυμμορια στηριζουμε ο ενας τον αλλον![]()
Τον Σεπτέμβρη περιμένω να πάμε οι τρεις μας.
μετά θα περάσουμε από την πιάτσα να πούμε και ένα γεια στον νιπλ που θα έχει τελειώσει την βάρδια του.![]()
![]()
![]()
καλο παιδι το παπαζολακι τυπετο παπαζολη ειναι υποψηφιος νωντοτυπος ;) και μεις στη νωντοσυμμορια στηριζουμε ο ενας τον αλλον![]()
χωριατικο η φρανκφουρτης;Περάστε μετά και από τη μπυραρία να σας φιλέψω κάνα λουκάνικο.![]()
"Μην πιστεύεις πούστη λόγια" ;)καλο παιδι το παπαζολακι τυπε
το παπαζολη ειχε τα @@ και εμφανιστηκε σε νωντοτσαρκα (βεβαια δεν εγινε η τσαρκα γιατι φωναζε η θεια του), οχι σα μερικους μερικους ονοματα δε λεμε ρογες δεν αποκαλυπτουμε ;)![]()
![]()
![]()
![]()
πουστης νωντοτυπος , καλα το γυρισατε το θεμα.
παρε μου μια στήριξη![]()
Και πουτάνας μοιρολόγια..."Μην πιστεύεις πούστη λόγια" ;)
το παπαζολη ειχε τα @@ και εμφανιστηκε σε νωντοτσαρκα (βεβαια δεν εγινε η τσαρκα γιατι φωναζε η θεια του), οχι σα μερικους μερικους ονοματα δε λεμε ρογες δεν αποκαλυπτουμε ;)