Επισκέπτης
Τόσο ανύπαρκτος πάλι;δεν έχει σημασία![]()
Τόσο ανύπαρκτος πάλι;δεν έχει σημασία![]()
ήμουν μερικές μέρες "καθαρός" και τα βλέπω αλλιώς τώρα ;) ;)
Τόσο ανύπαρκτος πάλι;
μας ελειψες εισαι ο βασιλιας του σαιτ μας
Μην μου πεις πως σκέφτεσαι να ψηφίσεις και Σύριζαούτε αυτό έχει σημασία ήμουν μερικές μέρες "καθαρός" και τώρα τα βλέπω αλλιώς ;) ;)
αυτό το σάιτ πρέπει να κλείσει![]()
Μην μου πεις πως σκέφτεσαι να ψηφίσεις και Σύριζα![]()
![]()
Aληθές,οι πληρωμένοι επαναστάτες.την κυριακή κατάλαβα ότι το κκε είναι χόμπυ όχι πολιτικό κόμμα πώς σου φαίνεται![]()
εδω για λιγα λεπτα πεφτει κ βλεπουν γλομπεο κ αρχιζει η τρεμουλα κ ο κρυος ιδρωτας απο πολλα παιδια εδω
μαν οι 2 πρώτες μέρες είναι πολύ δύσκολες αν δεν μπορείς να λείπεις απ'το σπίτι πρέπει να απασχολείσαι διαρκώς με τσόντες αν βγάλεις τις 2 μέρες μετά μπαίνεις στον δρόμο της επανακοινωνικοποίησης ;)
φιλαρακο μου το ξερω αλλα οι αντρες δεν ξερουν να γαμανε φερονται στις γυναικες σαν πορνες που συναντουσαν στα λιμανια οπως ο πρωτος αντρας της νινας στο τριτο στεφανι
o αυτοκρατορας πες καλυτερα.....μας ελειψες εισαι ο βασιλιας του σαιτ μας
εχω καποια φιλαρακια πανω στην ασφαλεια
Mε τον κώλο όπως πάντα,τί ρωτάς και συ...νιπλ εχεις ανοιξει περισσοτερα μετωπα απο τις ΗΠΑ του Μπους....πως σκεφτεσαι να το χειριστεις το θεμα;
τον λαιον 7 που ειναι ενα γενικα συμπαθες νικ απο ολους και ευρεως αποδεκτο δεν εχω καταλαβει γιατι βριζει;Mε τον κώλο όπως πάντα,τί ρωτάς και συ...![]()
![]()
Ξέρουν τα γούστα σου;
Αυτα ειναι ,![]()
τέλειο
Ξεσπάει όπου βρει ο καψερός μπας και ξελαφρώσει λίγο από τα φλόκια της ζωής. ;)τον λαιον 7 που ειναι ενα γενικα συμπαθες νικ απο ολους και ευρεως αποδεκτο δεν εχω καταλαβει γιατι βριζει;
φιλε μουέκανες φόκους βλέπω![]()
δεν το συζητω οτι τα εχει βαλει με τον κοσμα που εχει βυσμα τον παλιο αντμιν του σαιτΞεσπάει όπου βρει ο καψερός μπας και ξελαφρώσει λίγο από τα φλόκια της ζωής. ;)