gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σου μοιαζει για γυμναστηριακος τυπος;βατραχε εχεις παει ποτε γυμναστηριο?
σου μοιαζει για γυμναστηριακος τυπος;βατραχε εχεις παει ποτε γυμναστηριο?
σου μοιαζει για γυμναστηριακος τυπος;
βατραχε εχεις παει ποτε γυμναστηριο?
γαμήθηκες να ρωτάς![]()
μαν τσέκαρε και χρήστο γούδη έχω διαβάσει και αυτό![]()
Διαβάζεις βιβλία απο μασώνους![]()
δεν σκεφτεσαι να ξεκινησεις βαρη κ να παιρνεις πρωτεινες κρεατινες κ κασετινες?
η αυτοδιαθεση στο χεσιμο ειναι πολυ μεγαλη υποθεση ;)θέλω να χέζω όποτε θέλω εγώ μαν όχι να με πάει λουλάκι στο άσχετο ;)
θέλω να χέζω όποτε θέλω εγώ μαν όχι να με πάει λουλάκι στο άσχετο ;)
μ'έχει προβληματίσει ο συγκεκριμένος
πάντως κάνει και πουστιές στο βιβλίο έχει κεφάλαιο για την προσφορά του τεκτονισμού στην επανάσταση του 21' τους βγάζει όλους σχεδόν τους αγωνιστές ως μέλη στοών (πέραν της Φιλικής) και αναφέρει ως πηγές τα κατάστιχα των στοών όπου ανήκαν και πέρασαν ως τις μέρες μας γιατί καταγράφονται λέει τα ονόματά τους σπουδαία πηγή οι γνωστές μασωνικές αθλιότητες![]()
δεν έπαιρνε πρωτείνες ο σφέρδεκλος;Θυμάσαι αυτά που έλεγε ο σφέρδεκλος περί κουραδομηχανών όσοι παίρνουν πρωτείνες;
Εσύ θα 'θελες να 'σουν πάντως αλλά δε μπόρεσες γι' αυτό όποτε βρεις ευκαιρία στάζεις χολή μουνόπανο(είδα τι έγραψες στο θρεντ με τους γκέι αθλητές)
ο πράσινος βαλάντηςo βατραχος........ακροβατει..... :-
λαιον μπηκε και ο ιπποτης στο θρεντ με τους αθλητες.....τωρα μπαχαλευτηκε τελειωςΘυμάσαι αυτά που έλεγε ο σφέρδεκλος περί κουραδομηχανών όσοι παίρνουν πρωτείνες;
δεν έπαιρνε πρωτείνες ο σφέρδεκλος;
λαιον μπηκε και ο ιπποτης στο θρεντ με τους αθλητες.....τωρα μπαχαλευτηκε τελειως
Θυμάσαι αυτά που έλεγε ο σφέρδεκλος περί κουραδομηχανών όσοι παίρνουν πρωτείνες;