gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα μπει και κοινος τιτλος.....λακις 33 ,μπαζο ή μουναρα;ρε επίτηδες το κάνετε; Συγχνεύτηκε το θεικό μου θρεντ για να κάνουμε συγκρίσεις σε πατσοκοίλια;
θα μπει και κοινος τιτλος.....λακις 33 ,μπαζο ή μουναρα;ρε επίτηδες το κάνετε; Συγχνεύτηκε το θεικό μου θρεντ για να κάνουμε συγκρίσεις σε πατσοκοίλια;
πατσαδες απο το παχοςΟ πατσες τι ειναι
ενω δεν εισαι χοντρος; χαχαχχχχαχαΦωτό δεν παίζει εδώ.
Ψηφίζουν τα αναρχοκουμμούνια ...
πατσαδες απο το παχος
την εχω αλλα βαριεμαι να ανοιξω τον υπολογιστη και να σηκωθω απο το καναπε . Δεν θα με σηκωσει ο λακης.. εγω..."θα τον παρει και θα τον σηκωσει"Επρεπε να την σωσεις την φωτο
στην αθηνα τυπεΚαι σε ποια γλωσσα λεγετε πατσες?
Μαλλον βαριοσουν να γραψεις
Επρεπε να την σωσεις την φωτοπατσαδες απο το παχος
την εχω αλλα βαριεμαι να ανοιξω τον υπολογιστη και να σηκωθω απο το καναπε . Δεν θα με σηκωσει ο λακης.. εγω..."θα τον παρει και θα τον σηκωσει"
pic or it didn't happened
Και σε ποια γλωσσα λεγετε πατσες?
Μαλλον βαριοσουν να γραψεις
η άλλη φιλάει φωτο χρήστη του μπου στον υπολογιστή τηςpic or it didn't happened
πατσες λεγεται σωστα το ειπε. δεν κανει λαθος κατι που το ακουει συχνα.
εξυνα τα αρχίδια μου ολη μέρα και είπα να μπω στο σάιτ που κάποτε απαξίωσα και μετα χαράς βλέπω εις την λίσταν για αλλη μια φορά να υπάρχω σε μια κατηγορία
καταρχάς,εσυ πως εκλαμβάνεις τον απένταρο? Αυτος που δεν εχει για εισιτήρια ουτε για ενα καφε, η καποιος που καλύπτει βασικές ανάγκες έστω με λίγα γιατι μέχρι προσφατα 4-5 φορές το μήνα για φυλής είχα ;) οποτε αναθεώρησε και βάλε με σε μια ταξη ανώτερη απο τους άφραγκους οχι μεσαία πάντως
γκέστ εμφανιση, ρωτήστε οτι γουστάρετε
Παρακαλω να αλλαχθουν οι επιλογες της ψηφοφοριας καθως ειναι ρατσιστικες απεναντι στους καραφλους.
Ευχαριστω.