raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
Αυτα ειναι τα αδυσωπητα διλημματα. Να χασω την Ρόζυ ή να χασει το κομμα την ψηφο??
Αυτα ειναι τα αδυσωπητα διλημματα. Να χασω την Ρόζυ ή να χασει το κομμα την ψηφο??
Γαμησε τα.εχουν ξεσαλώσει οι δημοτικοι- περιφερειακοί συμβουλοι και σε εσας οι μονο οι γνωστοι μου;
περιμενουν κανα μεροκαματο καμιά δουλιτσα, φρικη ο κόσμος απο την κριση ψαχνει να βρει τρυπες να χωθειΓαμησε τα.
Σημερα πηγα να κουρευτω και μπηκαν μεσα σε μια ωρα τρεις υποψηφιοι να δωσουν καρτούλες και να πουν "εχουμε οραμα, βοηθηστε μας".
πες μας οτι σου την πεφτουνε κιολας, να ξεριζωσουμε τα αρχιδια μας....εχουν ξεσαλώσει οι δημοτικοι- περιφερειακοί συμβουλοι και σε εσας οι μονο οι γνωστοι μου;
πες μας οτι σου την πεφτουνε κιολας, να ξεριζωσουμε τα αρχιδια μας....
Ειδικα τωρα που η πολιτικη εχει απαξιωθει στο συνολο τηs.....θα υποσχεθουν τα παντααυτοι με την καουρα που εχουν για ψηφο μην σου κανει εντυπωση αν στην πεσουν και σενα
θες να μου πεις πως μετρας περισσοτερο απο μενα ακομα και στους αντρες???αυτοι με την καουρα που εχουν για ψηφο μην σου κανει εντυπωση αν στην πεσουν και σενα
Γαμησε τα.
Σημερα πηγα να κουρευτω και μπηκαν μεσα σε μια ωρα τρεις υποψηφιοι να δωσουν καρτούλες και να πουν "εχουμε οραμα, βοηθηστε μας".
Ολοι εχουν οραμα αγαπητε,,,,,,,,,,Το Δαφνι ειναι γεματο με οραματιστεsέχεις σκεφτεί την πιθανότητα κάποιοι από αυτούς να έχουν πράγματι όραμα ή βλέπεις τον εαυτό σου που είσαι απλώς κομματόσκυλο και δεν φτάνει ως εκεί ο νους σου
πες μας οτι σου την πεφτουνε κιολας, να ξεριζωσουμε τα αρχιδια μας....
Ολοι εχουν οραμα αγαπητε,,,,,,,,,,Το Δαφνι ειναι γεματο με οραματιστεs
Κοντεψα να πνιγω ρε
Εχεις σκεφτει εσυ, οτι μπορει απλα να πιστευω σε αυτην την παραταξη και να μην ειμαι κομματοσκυλο ή δεν φτανει ως εκει ο νους σου?έχεις σκεφτεί την πιθανότητα κάποιοι από αυτούς να έχουν πράγματι όραμα ή βλέπεις τον εαυτό σου που είσαι απλώς κομματόσκυλο και δεν φτάνει ως εκεί ο νους σου
Οχι.Ξεκινάμε σιγά σιγά απο τα "βασικά".
Ευρωεκλογές: άθροισμα (ΝΔ+Ελιά)<25%.
Συμφωνείς;
Μιλαει η εμπειρια ?να τα φτύνεις μήτσο
Εχεις σκεφτει εσυ, οτι μπορει απλα να πιστευω σε αυτην την παραταξη και να μην ειμαι κομματοσκυλο ή δεν φτανει ως εκει ο νους σου?
Παραπεμπω στην υπογραφη μου.Κάνε μια πρόωρη πρόβλεψη για αυτό το άθροισμα.