alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ηρθα να παρω την wilde.εσυ τι θες στο τσατ;
Ηρθα να παρω την wilde.εσυ τι θες στο τσατ;
Για αυτο τυπε αυριο πρεπει να κανουμε μαζικες συγκεντρωσειςΑνεργατικη Πρωτομαγια.....Δεν υπαρχουν εργαζομενοι
ενω εγω ειτε σαν νικ ειτε σαν ανθρωπος κατεβω θα μαζεψω 200000 ψηφους χαλαρα
ενω εγω ειτε σαν νικ ειτε σαν ανθρωπος κατεβω θα μαζεψω 200000 ψηφους χαλαραδεν με ξέρουν μαν η δική μου ζωή είναι εδώ μέσα
Αυτός ο Ιβάν τύπε, νομίζει οτι είναι ο Μπαράκ Ομπάμα του ΚορδελιούΜπα καλυτερα να παμε να παιξουμε στο βουλγαρικο πρωταθλημα
άρα δεν είσαι από μικρό χωριό πράσινε σαλτιμπάγκεδεν με ξέρουν μαν η δική μου ζωή είναι εδώ μέσα
Ηρθα να παρω την wilde.
άρα δεν είσαι από μικρό χωριό πράσινε σαλτιμπάγκε
εδω ειναι κλειστο κλαμπ για τιμημενους και πορνορεπορτερ.....και στιβος μαχης μαζι
μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα από αυτοσαρκασμούς φίλε ;)
να παιζεις σωστα ....για βλαχο σε ειχα , οχι για καποιον που δεν εχει μπεσα...κριμα τυπε
βατραχος με συνδεση ιντερνετ ή ιντερνετ με συνδεδεμενο βατραχο? ;)
Δεν πειραζει τυπε.
Ο αλεξ ειναι φιλος του.
σε λιγο θα γραψει και οτι ειναι ωραιο να εισαι αλεξοτυπος δικε μου :Sδες εδώ άτομα που επηρεάζεις και σε αντιγράφουν θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ περήφανος
bre bre
σχολη εχω δημιουργησει....σχοληδες εδώ άτομα που επηρεάζεις και σε αντιγράφουν θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ περήφανος
μαν τα νικ δεν είναι σκύλοι να τα βγάζουμε βόλτα ;)
τυπε, λες να του βαλανε 24αρα του βατραχου ή τον πιατσανε κοτσο? ;)Πολύ χαρούμενο σε βλέπω με τις νέες ταχύτητες
Κόψε κάτι
είμαι σαφής η βόνιτσα κείται μακράν